2.852 ansøgere venter i spænding på Team Rynkeby
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 25-08-2016

2.852 ansøgere venter i spænding på Team Rynkeby

2.852 personer har ansøgt om en plads på Team Rynkeby 2017. De får svar på deres ansøgning den 2. september.

2.852 personer fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island venter lige nu på svar om, hvorvidt de bliver en del af Team Rynkebys 44 lokale hold den kommende sæson.

Velgørenhedscykelholdet er netop nu ved at udvælge de cirka 1.650 ryttere og 450 hjælpere, der næste år skal køre til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Alle ansøgere får svar på deres ansøgning den 2. september 2016, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Det er et stort puslespil, der er i gang nu. De enkelte hold skal gerne afspejle samfundet med en nogenlunde køns- og aldersfordeling, og så skal ansøgerne også udstråle, at de både har lyst til at cykle, samle penge ind og være en del af det sociale fællesskab på Team Rynkeby, siger Carl Erik Dalbøge.

Lille ansøgernedgang
Ansøgerantallet er stort set det samme i år, som det var sidste år. Mens der er lidt færre ansøgere i Danmark og Sverige, er der fremgang i både Norge og Finland.

Og det glæder Carl Erik Dalbøge.

- Samlet set har vi cirka to procents nedgang i ansøgerantallet i år sammenlignet med sidste år. Men nedgangen sker heldigvis i de lande, hvor vi de seneste år måtte give flest afslag. Det er derfor overordentligt positivt, at vi har massiv fremgang i de lande, hvor vores kendskabsgrad ikke er så stor, og hvor vi udvider mest, siger Team Rynkeby-direktøren.

Til den kommende sæson opretter Team Rynkeby 18 hold i Danmark, 13 hold i Sverige, seks hold i Finland, fem hold i Norge, ét hold på Færøerne og ét hold på Island.

2. september får alle ansøgerne besked om, hvorvidt de er en del af den videre udvælgelsesproces. Og inden udgangen af september skal alle 44 hold være endeligt udtaget.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram