<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 02-11-2018

3-årige Laura modtog Team Rynkeby-check: Nu har lægerne slukket håbet

Lasse Piester-Stolpe holdt en gribende tale på Torvet i Ringe, da Team Rynkeby for en måned siden afleverede årets indsamlede midler til Børnecancerfonden. Nu har lægerne definitivt slukket håbet for hans datter.

Da Team Rynkeby i september afleverede en check på knap 22 mio. kroner til Børnecancerfonden, holdt Lasse Piester-Stolpe en gribende tale, hvor han takkede Team Rynkeby-deltagerne for den utrættelige indsats, de gør for børn med kræft.

For seks måneder siden fik Lasse og hans hustru, Maiken Piester-Stolpe, den frygtelige besked, at deres toårige datter Laura har en meget aggressiv kræfttumor i hjernen.

En forsøgsbehandling på Rigshospitalet, der blandt andet er finansieret af de penge, der er samlet ind via Team Rynkeby, gav forældrene håb.

Men det håb er nu definitivt slukket, skriver Lasse Piester-Stolpe på Facebook.

- Desværre er der dårligt nyt! Maiken og jeg blev sidste tirsdag kaldt til Rigshospitalet, hvor vores læge fortalte os at tumoren vokser igen, at medicinen således ikke virker, og at vi derfor er taget ud af forsøget, skriver han.

Forældrene har med øjeblikkelig virkning taget orlov for at være sammen med Laura og de smerte-læger, der skal sikre, at Laura får en så god tid som muligt.

- Vi forventer ikke, det kun er uger, vi har tilbage med Laura, men Laura bliver ikke 4 år i juli næste år, skriver Lasse Piester-Stolpe.

- Vi er mildest talt knuste. Laura har det rigtig skidt og bliver hurtigt dårligere. Lige nu prøver vi at bedre hendes situation med et dræn i hovedet for at fjerne ophobet væske, og hun forventes at gennemgå en ny omgang stråling for at forbedre hendes tilstand i den tid, der er tilbage, fortsætter han.

”Ingen børn skal dø af kræft”
Hos Team Rynkeby Fonden er direktør, Carl Erik Dalbøge, dybt berørt af Facebook-opdateringen fra familien.

- Det er hjerteskærende at læse. Alle os, der var til stede på Torvet i Ringe for en måned siden og hørte Lasses ord, føler familiens smerte. Det er en forfærdelig påmindelse om, at vi på trods af store fremskridt inden for behandlingen af børn med kræft er langt fra målet. Ingen børn skal dø af kræft, og på Team Rynkeby Fondens vegne vil jeg gerne udtrykke min dybeste medfølelse for Lauras familie i den svære tid, siger Carl Erik Dalbøge.

Han håber, at Team Rynkeby-deltagerne vil bruge meddelelsen som ekstra motivation for at gøre en forskel for familier, der står i samme situation.

- Der er ikke så meget at tage fejl af. Hvis vi skal redde flere af disse børn med meget svære kræfttumorer, så skal der penge til. Og størstedelen af de penge bliver samlet ind via Team Rynkeby. Jeg håber, at Team Rynkeby-deltagerne vil vise Lauras familie den fineste respekt ved at gøre en ekstra indsats for, at vi det kommende år kan indsamle endnu en stor sum penge til Børnecancerfonden, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du vil støtte Team Rynkebys arbejde for børn med kræft, så kan du frem til 18. januar 2019 tegne et guldsponsorat fra 20.000 DKK.

Det betyder, at du får dit virksomhedslogo på Team Rynkebys gule cykeltøj.

Foto: Vibeke Volder – billedet af Laura og hendes familie er venligst stillet til rådighed af Fyens Stiftstidende. Se flere billeder fra Team Rynkebys checkoverrækkelse og læs Lasse Piester-Stolpes rørende tale her.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram