5-årige Anton genforenet med sin mor
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 10-07-2015

5-årige Anton genforenet med sin mor

For en uge siden skød 5-årige Anton de to fynske Team Rynkeby-hold af sted fra Ringe. I dag kunne han modtage sin mor og 1.400 andre Team Rynkeby-ryttere i Paris.

7. etape, Paris: Team Rynkeby fik en rørende ankomst i Paris, da flere tusinde pårørende modtog velgørenhedscykelholdet i Paris her til eftermiddag.

For Team Rynkeby Odense-rytteren, Jeanette Gervig Helbo-Themsen, blev ankomsten også noget helt specielt.

Ved målstregen stod hendes 5-årige søn Anton sammen med resten familien og ventede på hende.

Og der gik ikke lang tid, fra den 31-årige Team Rynkeby-rytter havde sat cyklen fra sig på Place Vauban, før Anton hang om halsen på sin mor.

- Jeg er rigtig glad for at se min søn og min familie. Og så er jeg bare skide stolt over vores hold. Vi tager ud som et hold, og vi kommer frem som et hold – og så cykler vi for en fantastisk sag, og det må vi ikke glemme, siger Jeanette Gervig Helbo-Themsen, mens hun knugede sin søn ind til sig, som hun ikke havde set, siden han skød starten i gang i Ringe for præcis en uge siden.

Overlevede kræft
Anton er et levende bevis på, hvorfor Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden er vigtig. For to år siden, da Anton var tre år gammel, fik han konstateret kræft, og udsigterne for helbredelse var fra starten meget dårlige. Lægerne troede faktisk ikke, at han ville overleve.

Men det gjorde han, og han er nu færdigbehandlet.

- Hvis det ikke var fordi, at der var så meget trafik, da vi cyklede ind til Invalidekirken, så havde jeg grædt noget mere. Det er virkelig stort. Virkelig stort, siger en dybt rørt Jeanette Gervig Helbo-Themsen.

Team Rynkeby overrækker årets indsamlede midler til Børnecancerfonden på Torvet i Ringe den 26. september 2015.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram