<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 03-11-2015

Årets resultat: 48,1 mio. kr. til kampen mod børnekræft

48,1 millioner kroner! Så meget har Team Rynkebys 32 hold fra fem landet samlet ind til kampen mod børnekræft i 2015.

Den sidste af i alt fem checks til kampen mod børnekræft blev overrakt til Barnekreftforeningen i Norge sidste weekend, og dermed kan Team Rynkeby gøre årets totale indsamlingsresultat op.

48,129 millioner kroner har velgørenhedscykelholdets 1.400 ryttere og 350 hjælpere indsamlet til kampen mod børnekræft i Danmark, Sverige, Finland, Færøerne og Norge i 2015.

Det er 33 procent mere end sidste år og den største donation, Team Rynkeby nogensinde har overrakt.

- Der er god grund til at være stolte. Team Rynkebys deltagere har gjort et fantastisk stykke arbejde i 2015. Med så mange penge kan der igangsættes rigtig meget forskning, som forhåbentligt vil redde liv i fremtiden og give de overlevende børn endnu bedre livskvalitet, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Ny indsamling i gang
Team Rynkeby har for længst udtaget de 1.600 cykelryttere og 400 hjælpere og fordelt dem på de 38 lokale hold, der næste sommer skal cykel turen til Paris til fordel for børn med kræft – dermed har velgørenhedscykelholdet også taget hul på en ny indsamling til kampen mod børnekræft.

- I øjeblikket arbejder holdene på at indgå sponsoraftaler med virksomheder, der ønsker deres logo på det lokale cykelholds tøj. Hvert af vores hold har mulighed for at indgå 45-50 tøjsponsorater, som alle skal være underskrevet senest 24. januar 2016. Så der er travlt nu, siger Carl Erik Dalbøge.

Deltagerne på Team Rynkeby dækker selv deres egne omkostninger for at deltage på holdet, og juicevirksomheden Rynkeby Foods A/S dækker alle projektets centrale omkostninger. Dermed går alle indsamlede midler ubeskåret til fem børnekræftorganisationer i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne.

Størstedelen af pengene går til at finansiere forskning i børnekræft.

Team Rynkeby cykler til Paris for 15. gang fra den 9.-10. juli til den 16. juli 2016.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram