Aften med Flemming Jensen gav 30.000 kr. til børn med kræft
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Odense - 12-03-2014

Aften med Flemming Jensen gav 30.000 kr. til børn med kræft

175 mennesker mødte op, da skuespilleren Flemming Jensen gav foredrag til fordel for Team Rynkeby. Arrangementet skaffede 30.000 kr. til børn med kræft.

Arbejdernes Landsbank var vært, da Flemming Jensen holdt støtteforedrag for Team Rynkeby Odense og Børnecancerfonden under overskriften ”Risikoen ved at være humorist er, at folk tror, at man laver sjov”.

Arrangementet fandt sted hos Scandic i Odense den 7. marts 2014, og hele 175 mennesker var mødt op for at høre skuespillerens tankevækkende og underholdende foredrag. Foredraget var gratis for de besøgende, da Arbejdernes Landsbank, Hotpaper og Alka Forsikring betalte entrebilletten. Det sikrede hele 30.000 kr. til Børnecancerfonden.

Det var Team Rynkeby Odense-rytteren Martin Langkilde-Lauesen, som havde taget initiativ til foredraget.

- Kampen mod børnekræft er blevet en hjertesag for mig og min familie. Derfor er jeg dybt taknemmelig for det store fremmøde og den store opbakning, siger Martin Langkilde-Lauesen.

Foruden aftenen med Flemming Jensen, har Odense-rytteren også taget initiativ til tre afholdte støttekoncerter af navnet ”Af hjertet” samt støtteforedrag med blandt andre Lotte Heise, Joan Ørting og Erik Østenkjær.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram