<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Odense - 07-06-2013

Anna David, fredagsøl og jazz sender Team Rynkeby Odense til Paris

Jazz, udendørsservering og kolde fredagsøl. Krydret med underholdning af blandt andre Jesper Buhl og Jeppe Sand samt en afsluttende koncert med Anna David.

Det er nogle af ingredienserne til den fest, som skal sende Team Rynkebys odenseanske cykelhold af sted mod Paris, når velgørenhedscykelholdet afholder prolog på Sortebrødre Torv i Odense fredag den 12. juli 2013 – dagen før den officielle start på Team Rynkebys 12. tur til Paris til fordel for Børnecancerfonden.

Anna David spiller
Arrangementet, der er kommet i stand på initiativ af Frie Funktionærer i samarbejde med Restaurant Grønttorvet, starter på Sortebrødre Torv kl. 14. Her vil Jesper Buhl og Jeppe Sand fra henholdsvis Den Fynske Opera og Det Skrå Teater sætte gang i festen med en række underholdende indslag.

Blandt andet skal en række af de lokalpolitikere, som til efteråret skal dyste mod hinanden til kommunalvalget, dyste mod hinanden på spinningcykler med det formål at rejse penge til Børnecancerfonden.

Undervejs vil der desuden være tryllerier med IlluSune, udendørsservering på Restaurant Grønttorvet, og kl. 17:30 går Børnecancerfondens ambassadør Anna David på scenen og giver koncert.

Gaver til børnene på OUH
Cykelrytterne fra Team Rynkeby Odense samt en del ryttere fra søsterholdet fra Ringe støder til festen omkring kl. 16:00.

Traditionen tro vil de nemlig cykle forbi børneafdelingen på Odense Universitetshospital og aflevere gaver til børnene. Turen til og fra hospitalet foregår med eskorte fra Danmarks bedste Elvis, Henrik Busborg, som kører foran i åben Cadillac.

Arrangementet slutter omkring kl. 18:30.

Tilmeld dig her
Tilmeld dig arrangemnetet på Facebook.

 

Yderligere oplysninger:
Jørgen G. Jørgensen, direktør Frie Funktionærer, tlf.: +45 4031 3477.
Søren Windell, restauratør Restaurant Grønttorvet, tlf. +45 6312 3300.
Mikkel Tholstrup Dahlqvist, kommunikationsansvarlig Team Rynkeby, tlf.: +45 2015 7076.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram