ASTRAL Tour de Trekanten gav stort overskud
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Trekanten - 18-06-2014

ASTRAL Tour de Trekanten gav stort overskud

71.342 kroner og 67 øre. Der blev overskuddet fra dette års afvikling af velgørenhedscykelløbet ASTRAL Tour de Trekanten.

350 motionscykelryttere trodsede et mindre skybrud og stillede til start, da Team Rynkeby Trekanten afviklede velgørenhedscykelløbet ASTRAL Tour de Trekanten sidste weekend.

Det flotte fremmøde betød et overskud på hele 71.342 kroner og 67 øre til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

Resultatet glæder Martin Højfeldt Nielsen, rytter på Team Rynkeby Trekanten og ansvarlig for afviklingen af ASTRAL Tour de Trekanten.

- Det er super dejligt, at vi igen i år har samlet en stor pose penge ind til Børnecancerfonden. Hele holdet har arbejdet benhårdt hele weekenden for, at vi kunne levere et flot cykelløb og samle en masse penge ind. Og med dette resultat, så er indsatsen blevet belønnet til fulde, siger den stolte arrangør.

Gentagelse i 2015
Det var blot anden gang, at Team Rynkeby Trekanten arrangerer ASTRAL Tour de Trekanten, men noget tyder på, at løbet er ved at blive en fast del af forårets løbskalender.

- Vi har fået rigtig mange dejlige tilbagemeldinger fra årets deltagere, og det giver mod til at fortsætte - selvfølgelig kommer vi igen næste år, siger Martin Højfeldt Nielsen og tilføjer:

- Det er fantastisk at opleve så stor opbakning til vores projekt. Igen i år stillede hele Smidstrup by op og hjalp til med afviklingen af løbet. Det er utrolig rørende, som folk har hjulpet og opmuntret os, siger han.

Nu venter den næste store udfordring for Martin Højfeldt Nielsen og resten af deltagerne på Team Rynkeby Trekanten – nemlig Team Rynkebys årlige cykeltur til Paris. Holdet kører fra Kolding Storcenter fredag den 4. juli og ankommer til Paris den 11. juli.

OPDATERET: ASTRAL Tour de Trekanten køres den 7. juni 2015.

 

Se film fra dagen her - filmen er produceret for Team Rynkeby af Sportsfilm

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram