Basim fejrede fødselsdag med Team Rynkeby
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 04-07-2014

Basim fejrede fødselsdag med Team Rynkeby

Basim fejrede sin 22-års fødselsdag i selskab med Team Rynkeby, da holdet startede den årlige tur til Paris fra Rigshospitalet.

Prolog, København: Basim satte gang i sin egen fødselsdagsfest, da han i formiddags gik på scenen på Rigshospitalet i forbindelse med starten på Team Rynkebys 13. cykeltur til Paris til fordel for børn med kræft.

Melodi grand prix-vinderen, som fylder 22 år i dag, var egentlig selv tilmeldt turen og skulle have siddet på cyklen sammen med de godt 230 gulklædte Team Rynkeby-ryttere, som i formiddags startede turen fra København.

Men sejren i det danske melodi grand prix har givet så meget travlhed hos den unge sanger og sangskriver, at han måtte se sig nødsaget til at melde fra.

- Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke får oplevelsen i år. Men hvis tiden tillader det, så håber jeg, at der er plads til mig næste år, sagde Basim efter at have fremført vindersangen ’Cliche Love Song’ til stor fornøjelse for de hundredvis af fremmødte mennesker på pladsen foran Rigshospitalet.

Tre timer på børnekræftafdelingen
Og med det store fremmøde – ikke mindst fra børnene fra børnekræftafdelingen – kunne Basim ikke ønske sig en bedre fødselsdagsfest.

- Det er fantastisk, at der er så mange mennesker, og jeg er super stolt over at kunne kalde mig ambassadør for Børnecancerfonden. Og det er fantastisk, at jeg kan fejre min fødselsdag her, sagde han.

Efter at have skrevet et utal af autografer fortsatte Basim op til de børn på børnekræftafdelingen, som var for syge til at komme ned.

Her tilbragte han godt tre timer i selskab med børnene, inden han kørte mod Odense, hvor han i aften optræder ved Team Rynkeby Odense og Ringes prolog-arrangement på Sortebrødre Torv.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram