Beskeden Lasse har ventet på hele ugen: ”Du er blevet far”
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 09-07-2015

Beskeden Lasse har ventet på hele ugen: ”Du er blevet far”

Da Lasse Kjærgaard tog afsked med familien i Ringe, var hans kone gået otte dage over terminen. Sent i aftes fødte hun en sund, lille pige.

6. etape, Charleroi: Glæden og lettelsen lyste ud af Lasse Kjærgaard, da han her til morgen gjorde sig klar til den 213 km lange 6. etape fra Charleroi til La Croix-Saint-Ouen.

Team Rynkeby Ringe-rytteren fik sent i aftes beskeden, som han nervøst har kørt og ventet på hele ugen; hans kone Diana har født parrets tredje barn – en lille, sund pige, der skal hedde Maia.

- Jeg har det rigtig godt, selvom det ikke er blevet til ret meget søvn i nat. Jeg kommer til at køre på ren glæde i dag, og så glæder jeg bare til at komme igennem og se min lille pige, siger Lasse Kjærgaard.

Deltager på grund af formålet
Da Lasse Kjærgaard tilmeldte sig Team Rynkeby vidste parret ikke, at de skulle have et barn mere, og da blev sat en terminsdato, var den otte før starten på årets tur. Lasse Kjærgaard regnede derfor med, at han godt kunne nå at være med til fødslen.

Da det ikke blev muligt, var det dog alligevel vigtigt for parret, at Lasse gennemførte turen.

- Team Rynkeby er andet end blot selvrealisering. Det er vigtigt at huske formålet med turen – vi kører altså for børn, der har kræft. En sygdom som ligeså godt kan ramme ens egne børn om alle andres. Det er det, der rører mig, og det er derfor, at jeg står her.

- Min kone har det på fuldstændig samme måde som mig. Havde det blot været fordi, at vi bare skulle ud på en cykeltur uden et større formål, så var jeg aldrig taget af sted, siger den nybagte far.

Udover Maia har Lasse og Diana også Millas på 11 år og Marcus på 7 år.

Lasse Kjærgaard og resten af Team Rynkeby Ringe er godt i gang med næstsidste etape af årets tur til Paris. Følg holdet her: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram