<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 05-07-2014

Bubber klarede regnvejret i Nordtyskland

Bubber satte ny personlig rekord i antal kørte kilometer på dagens 185 km lange 1. etape fra Ringe til Rendsburg – og så endda i silende regn.

1. etape, Rendsburg: De 64 ryttere fra Team Rynkeby Ringe var gennemblødte, da de trillede ind på Hotel Heidehof i Rendsburg godt 50 km syd for den dansk-tyske grænse.

Ved 16-tiden blev holdet ramt af voldsomme regn- og tordenbyger, og sådan blev det ved resten af etapen.

En af de våde ryttere, som kom i mål, var tv-værten Bubber, som lige nu kører sin første tur til Paris med velgørenhedscykelholdet.

Men til trods for den våde omgang, er Bubber ved godt mod.

- Det er gået godt. Det har været en helt utrolig dejlig dag – altså indtil regnen kom, siger han.

- Jeg synes, at man kan meget, men når der er regn, så ryger det hele for mig. Jeg piber, men hvis vi nu får regn i morgen og igen i overmorgen, så vil jeg håbe, at jeg lærer ikke at pibe, men lige nu piber jeg, når der er regn, siger Bubber.

Blot tredje gang i regnvejr
Det er blot tredje gang i Bubbers relativt korte cykelkarriere, at han prøver at køre i regnvejr – og det er der en grund til, fortæller han.

- Det er svært at køre i. Det er svært at orientere sig, og det er svært at se. Man får regn ovenfra, og man får regn fra dækket foran. Man spænder på en helt anden måde – kilometerne bliver bare længere, siger Bubber og tilføjer:

- Hvis det regner, så kører man ikke. Sådan har jeg det virkelig – jeg kan ikke lide det, siger Bubber, der dog kunne glæde sig over, at dagens distance på 185 km var ny personlig distancerekord for tv-værten.

- Indtil dags dato har jeg kun cyklet 122 km som det længste, og i dag er vi oppe på 185 km – det er super fedt, siger han.

I morgen skal Bubber, Lars Løkke, Kristian Thulesen Dahl og resten af Team Rynkeby Ringe ud på den 194 km lange 2. etape fra Rendsburg til Farge ved Bremen.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram