<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 09-10-2019

Cykelstjerner fortæller om deres livs løb i ny bog, der støtter Team Rynkeby

Jakob Fuglsang, Rolf Sørensen, Chris Anker Sørensen, Brian Holm og Ole Ritter er nogle af de cykelstjerner, der fortæller om deres livs løb i ny bog, der støtter Team Rynkeby.

De fleste cykelfans har deres favoritsejre, men hvad siger cykelstjernerne egentlig selv? Hvad betragter de som deres vildeste oplevelse på cyklen? Det svarer nuværende og pensionerende danske cykelstjerner på i den nye bog ’Mit livs løb’, der udkom i går.

Cykelstjernerne får hver et kapitel til at fortælle om et cykeløjeblik, der har sat sig særligt fast hos dem selv.

Bogen er skrevet af Nikolaj Albrectsen og Anders Hjort og er udgivet hos forlaget Storyhouse, der udover en donation på 50.000 kr. til Team Rynkeby også giver overskuddet fra salget til Team Rynkeby Fondens indsamling til Børnecancerfonden.

- Sådan en bog er guf for alle, der interesserer sig en smule for cykling, og personligt glæder jeg mig rigtig meget til at gå i gang med den – ikke mindst fordi, at så mange nuværende og tidligere danske cykelstjerner har sagt ja til at medvirke i en bog, hvor overskuddet går til en sag, der betyder så meget for os, der trækker i den gule trøje, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Køb bogen med rabat
Storyhouse giver desuden alle nuværende og tidligere Team Rynkeby-deltagere mulighed for at købe ’Mit livs løb’ med 20 procent rabt og fri fragt i Storyhouses webshop.

Man skal blot bruge koden ”TeamRynkeby19”.

- Jeg tænker, at det kunne være en ganske god julegave til alle Team Rynkeby-ryttere, siger Carl Erik Dalbøge.

Læseren kommer både med på en rejse tilbage i tiden med koryfæer som Ole Ritter og Niels Fredborg, ud til forårsklassikere og etapeløb med Rolf Sørensen, Brian Holm og Jesper Skibby og med til nutidige triumfer sammen med Jakob Fuglsang, Magnus Cort og Chris Anker.

I bogen kan du møde: Jakob Fuglsang, Rolf Sørensen, Chris Anker Sørensen, Brian Holm, Ole Ritter, Niels Fredborg, Jesper Skibby, Magnus Cort, Dan Frost, Jørgen V. Pedersen, Nicki Sørensen, Jens Veggerby, Frank Høj, Matti Breschel, Johnny Weltz, Michael Mørkøv, Hans-Henrik Ørsted, Jørgen Marcussen, Mads Würtz Pedersen og Michael Valgren.

Tv2.dk har fået lov at bringe et kapitel fra bogen, hvor Frank Høj fortæller om sin første weekend som professionel cykelrytter.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram