<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 05-07-2015

Det bliver en kamp mod varmen

Der er udsigt til endnu en varm dag i Nordtyskland. Derfor er dagens etape startet ekstra tidligt for flere af Team Rynkebys hold.

2. etape, Gross Wittensee: Allerede klokken 5 i morges begyndte der at være liv på Hotel Wittensee Schütsenhof, hvor Team Rynkeby Ringe har tilbragt natten.

I aftes annoncerede holdets kaptajn, Jørgen Dirksen, nemlig, at starten ville blive rykket en time frem til klokken 6:45.

Fremrykningen sker, for at holdet kan få lagt nogle kilometer bag sig, inden det begynder at blive rigtig varmt. Ifølge vejrudsigterne vil rytterne få endnu en varm dag i Nordtyskland med temperaturer på den pæne side af 30 grader.

- Flere hold har lidt i varmen i går, og enkelte ryttere har også modtaget behandling mod dehydrering. Vi vil derfor gerne af sted så tidligt som muligt for at minimere tiden, hvor rytterne skal gøre, mens det er rigtig varmt, siger Jørgen Dirksen.

Tager sine forholdsregler
Ifølge holdkaptajnen har holdet taget sine forholdsregler for at undgå, at rytterne bukker under i varmen.

- Vi fokuserer meget på, at rytterne skal drikke hele tiden – mindst en dunk i timen. Alle biler er blevet udstyret med ekstra vand, så rytterne også kan få fyldt dunkene mellem depoterne, hvis de løber tør. Og så vi meget opmærksomme på de klassiske tegn på dehydrering, siger Jørgen Dirksen.

Team Rynkebys 32 hold befinder sig lige nu i et område, der strækker sig over 200 km fra Rendsburg i nord til Bremen i syd.

Klokken 7 havde temperaturen passeret 21 grader.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram