<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 05-07-2015

Dramatisk start på turen for Team Rynkeby Bornholm

To ryttere fra Team Rynkeby Bornholm ligger fortsat på hospitalet til observation efter dehydrering på 1. etape. Seneste melding fra hospitalet er, at de bliver udskrevet i morgen.

2. etape, Lembruch: Team Rynkeby Bornholm fik en dramatisk start på Team Rynkebys årlige cykeltur til Paris, da flere ryttere bukkede under for varmen på den 202 kilometer lange 1. etape fra Bentwich til Reinstorf.

- Det var en lang og varm etape med temperaturer over 40 grader. Flere ryttere måtte have en pause i vores følgebiler, og to personer måtte en tur på hospitalet, fortæller Angelo Michael Parente, holdkaptajn på Team Rynkeby Bornholm.

- Den ene var dehydreret, og den anden havde kun drukket vand uden salt eller mineraler, så hans balancer var helt i bund. Begge ligger fortsat til observation på hospitalet, men de seneste meldinger fra hospitalet er, at de vil blive udskrevet i morgen, fortæller holdkaptajnen.

I dag har temperaturen i Nordtyskland været lidt lavere end i går, og det bornholmske hold er kommet godt igennem etapen.

- Resten af holdet har det rigtig godt. Viljen for projektet er der, og humøret er højt, siger Angelo Michael Parente.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram