<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 11-03-2021

E-sport-event skal rejse penge til Børnecancerfonden

Team Rynkeby-ryttere vil rejse penge til Børnecancerfonden ved to store e-sport-events, som de afholder den 1. og 2. april 2021.

Frederik Emil Kristensen brænder for at spille computerspil.

Sammen med Team Rynkeby-kammeraterne, Philip Green og Anne Bøgsted Malmgren, vil han derfor forsøge at samle op imod 500 ligesindede til en stor e-sport-event til fordel for børn med kræft og deres familier

Eventen finder sted den 1. og 2. april 2021 og kommer til at bestå af to turneringer.

Den første dag skal gamerne dyste i League of Legends, og den næste dag står den på Counter Strike – Global Offensive.

- En del af det at være Team Rynkeby-rytter indebærer, at vi skal lave nogle arrangementer, der kan skabe penge til vores indsamling til Børnecancerfonden. Men på grund af corona kan vi ikke afholde en stor del af de arrangementer, vi normalt laver. Derfor forsøger vi nu at række hånden ud til folk, der dyrker e-sport derhjemme og forsøger at få dem involveret i fællesskabet omkring den gode sag, siger Frederik Emil Kristensen og fortsætter:

- Mig bekendt har der ikke været afviklet lignende arrangementer i Team Rynkeby-regi før. Derfor er vi naturligvis også lidt ekstra spændte, siger han.

Tilmeld via MobilePay
Det koster en donation på minimum 50 kr. pr. turnering at være med, og alle indtægter går til Team Rynkeby Storstrøms indsamling til Børnecancerfonden.

Hvis du har lyst til at være med, skal du blot overføre deltagergebyret til holdets MobilePay-nummer (232062). Herefter skal du oprette en profil på Toornament.com, som arrangørerne bruger til at styre begivenheden. Når man har betalt deltagergebyret, får man adgang til eventen.

- Vi har 256 pladser i hver turnering, så hvis alt går vel, kan vi rejse 25.000 kr. til Børnecancerfonden. Men donationens størrelse er ikke alt – for os handler det også om at vise Børnecancerfonden og de kræftsyge børn og deres familier, at vi fortsat kæmper for dem, siger Frederik Emil Kristensen.

Præmier fra Astralis
Team Rynkeby Storstrøm har fået doneret præmier til turneringen for mere end 4.000 kr. Der er blandt andet merchandise fra Astralis E-sport samt gamerudstyr, gavekort, chips, sodavand og energidrik.

Hvis du har nogen spørgsmål om eventet, kan du skrive en mail til Frederik Emil Kristensen.

Du kan også læse mere om de to turneringer i Facebook-begivenhederne: Team Rynkeby x LoL 1v1 Turnering EUW og Team Rynkeby x CS:GO 1v1 Turnering.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram