En historie om kunst, whisky og tvivlsomme kvinder

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Odense - 19-02-2014

En historie om kunst, whisky og tvivlsomme kvinder


Carsten Islington præsenterer os for verdenspremieren på eventyret om en dreng, der finder sin egen skæve retning i livet. Illustreret live på scenen – i sand og musik.Team Rynkeby Odense byder på et anderledes eventyr fortalt af Carsten Islingtong med musikalsk assistance fra Julie Hjetland Jensen og Nikolaj Rysager. Arrangementet finder sted i Borgerforeningen i Nyborg den 3. april 2014 kl. 19-21.

Vi kommer med på en rejse fra bagerste række på Gasværkvejens skole engang i halvtredserne, gennem Vesterbros gadebander til Saharas Ørken på en halvdød motorcykel, i en billedeksploderende tour de force drevet af kærligheden til kunst og kvinder.

Med hjælp fra musikken kravler historierne frem fra det levede liv i røgen fra en tagbrand og en dunst af whisky, og bliver til levende billeder og sød musik for øjnene og ørerne af os.


Carsten Islington kan tegne med ord, med oliemaling og med sin finger i sandet, så vi kan mærke det bankende kunstnerhjerte og livets knasen mellem tænderne.

Biletterne koster 160 kr. ekskl. gebyr og kan bestilles på fyensbilletten.dk. Hele billetprisen går ubeskåret til Børnecancerfonden.

 

Klik på billedet for at downloade plakaten som PDF (2,3 MB)

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram