Et døgn på spinningcyklen sikrede 78.000 kr. til børn med kræft
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 07-03-2018

Et døgn på spinningcyklen sikrede 78.000 kr. til børn med kræft

Donationerne væltede ind på Johnny Reimer Glerups personlige indsamling til Børnecancerfonden, da han satte sig i sadlen og agerede spinningsinstruktør i 24 timer i træk. 

Johnny Reimer Glerup har efterhånden fået stemmen tilbage – men fingrene kan han stadig ikke mærke. 

Den 53-årige Team Rynkeby Vestsjælland-rytter pressede kroppen til det yderste, da han i sidste weekend agerede spinningsinstruktør i et helt døgn i Aktivt Velvære i Slagelse, hvor Johnny Reimer Glerup også er tilknyttet som personlig træner og sundheds- og livstilscoach.

Eventen var lavet for at skabe synlighed omkring Team Rynkebys arbejde for børn med kræft, og før eventen havde Johnny Reimer Glerup da også en forhåbning om, at der var nogle af gæsterne i fitnesscenteret, som vi give et bidrag til indsamlingen.

- Jeg håbede på, at der måske kunne komme omkring 30.000 kr. ind, men da først musikken spillede, og pedalerne drejede rundt, så væltede det ind med bidrag, siger Johnny Reimer Glerup.

I alt var der samlet 78.000 kr. ind til Børnecancerfonden, da konfettikanonerne blev udløst 24 timer efter starten var gået.

11.600 kalorier
I alt blev 17 spinningcykler holdt i gang i stort set alle 24 timer – det var dog kun Johnny Reimer Glerup og en anden rytter, der kørte samtlige 24 timer.

- Jeg fik rigtig god opbakning af to andre ”Rynker”, som cyklede imponerende 12 og 13 timer. De fleste, som har kørt en enkelt eller to timer på en spinningcykel ved, at det kræver mere end almindelig god fysisk form, siger Johnny Reimer Glerup, der stadig er mærket af bedriften.

- Jeg havde en strategi om, at jeg skulle køre omkring 28 km/t, hvilket jeg holdt til punkt og prikke, og det betød, at jeg forbrændte ca. 11.600 kalorier. Lige da vi var færdige, havde jeg det fantastisk og kunne jeg godt unde mig selv et glas rødvin, men der gik kun lige en halv times tid, så blev jeg fuldstændig overmandet af trætheden, og jeg kan stadig mærke, at kroppen er brugt, siger han.

I alt lagde omkring 200 mennesker vejen forbi eventen i Aktivt Velvære i løbet af de 24 timer og var dermed med til at bidrage til den imponerende indsamling. 

Du kan forsat støtte Johnny Reimer Glerups indsamling til Børnecancerfonden her.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram