Facebook-vennerne har nu bidraget med over 26.000 kroner
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 18-01-2017

Facebook-vennerne har nu bidraget med over 26.000 kroner

Allerede inden Team Rynkeby Trekantens introtur havde Martin Glud Nielsens Facebook-venner støttet Team Rynkebys indsamling med over 10.000 kroner.

På bare tre måneder har Team Rynkebys 18 danske hold indsamlet i underkanten af én million kroner via private donationer indbetalt på deltagernes egne, private onlineindsamlinger.

Donationerne stammer typisk fra deltagernes private netværk på sociale medier, der løbende bliver opfordret til at støtte op om Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

En af de deltagere, der har været særdeles aktive på sociale medier, er den 31-årige Team Rynkeby Trekanten-debutant, Martin Glud Nielsen.

I løbet af de første tre måneder har værktøjsmagerens Facebook-venner doneret ikke mindre end 26.366 kroner til Børnecancerfonden via hans personlige onlineindsamling.

- Lige så snart vi fik muligheden for at oprette en indsamling, gjorde jeg det. Derudover har jeg gjort rigtig meget for at aktivere mit netværk og få dem til at give et bidrag. Faktisk havde jeg allerede indsamlet 10.000 kroner via private donationer, inden vi skulle på introtur med holdet, siger Martin Glud Nielsen, der blandt andet har sat gang i indbetalingerne via små Facebook-auktioner med forskellige effekter, som hans netværk har doneret til ham.

- Jeg har en veninde, der er frisør, som har givet en klipning for en donation, mens en anden har doneret et fitnessforløb, som blev solgt til højestbydende. Derudover har jeg bortauktioneret en tatovering og en massagebehandling – det har sat lidt ekstra skub i indsamlingen online, siger han.

Virksomheder bakker også op
Der er også enkelte virksomheder, der har valgt at støtte Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden ved at give et bidrag direkte til Martin Glud Nielsens onlineindsamling.

- Ligesom mine holdkammerater har jeg brugt rigtig meget tid de første måneder på at opsøge virksomheder, der kan have interesse i at støtte projektet – og enkelte af dem har så valgt at give en donation via min private onlineindsamling, siger han og fortsætter:

- Og når det så sker, så gør jeg altid meget ud af at nævne dem på Facebook og vise taknemlighed. I den forbindelse fik jeg faktisk en mail fra en marketingansvarlig hos en Aarhus-virksomhed, der kunne se, at min takke-post på Facebook havde trukket en hel del trafik til deres website, så det var de naturligvis meget glade for. Det handler jo om at give noget værdi til vores sponsorer, siger Martin Glud Nielsen.

Hvis du også vil give et bidrag til Martin Glud Nielsens indsamling, så kan du gøre det her. Du kan se alle Team Rynkebys indsamlinger her.

Alle bidrag går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram