Familien tager imod
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 19-07-2013

Familien tager imod

Som alle andre ryttere i feltet glæder Kristian Thulesen Dahl sig til at nå Paris – og til at se sin familie, som kommer og tage imod.

7. etape, Soissons: Team Rynkeby Ringe har netop forladt hotellet i Soissons og taget hul på syvende og sidste etape af dette års tur til Paris til støtte for børn med kræft og deres familier.

Dagens 130 km lange etape ind til Eiffeltårnet bliver en dag fuld af store følelser, som kulminerer, når de 985 ryttere bliver modtaget af tusindvis af pårørende på Place Jacques Rueff for foden af Eiffeltårnet.

Kristian Thulesen Dahls kone og tre børn vil være blandt de fremmødte på pladsen.

- Sidste år havde jeg ikke pårørende med herned, og det har jeg i år. Og det er jo prikken over i’et, at der er nogle pårørende til at tage imod – det gør det ekstra stort. De glæder sig også til at se dette lange, gule optog, siger Kristian Thulesen Dahl.

Selve etapen ind til Paris er kort, men den bliver ikke den champagnekørsel, som mange af rytterne regner med. De første 50 km er voldsomt kuperede, og rytterne er brugte efter syv lange dage i sadlen.

Men Kristian Thulesen Dahl glæder sig.

- Vi ser rigtig meget frem til denne sidste etape. Det er jo den legendariske tur over de sidste bakker og ind til byernes by. Det er en tur, som vi ser rigtig meget frem til.

Team Rynkeby ankommer til Eiffeltårnet kl. ca. 15:15.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram