<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 29-06-2015

Følg Team Rynkebys tur til Paris live på nettet

Team Rynkeby har indgået et samarbejde med den svenske GPS-virksomhed redKnows, som betyder, at du kan følge cykelholdets tur til Paris live på nettet.

Når Team Rynkeby starter sin 14. tur til Paris til fordel for børn med kræft den 3. juli, så kan du følge velgørenhedscykelholdets tur meter for meter via Team Rynkebys website.

Team Rynkeby har nemlig indgået en sponsoraftale med den svenske virksomhed Axtech AB, der specialiserer sig i GPS-baseret kommunikation og GPS-tracking under navnet redKnows.

Virksomheden har leveret en GPS-enhed til hvert af Team Rynkebys 32 hold, hvilket betyder, at pårørende og venner kan følge det enkelte holds tur på et kort på www.team-rynkeby.dk/liveDK.

- Teknologien bruges blandt andet af en lang række transportvirksomheder i Europa til at holde styr på deres køretøjer. Det betyder, at den er utrolig pålidelig, og derfor vil pårørende til Team Rynkeby-deltagere også kunne følge turen minut for minut, siger Åsa Eklund, direktør i Axtech.

Læste om projektet på en juicekarton
Åsa Eklund havde ikke hørt om Team Rynkeby, før hun en lørdag morgen læste om projektet på en juicekarton. Beskrivelsen ramte hende dog med det samme, og hun vidste, at hun på den ene eller anden måde var nødt til at støtte op om projektet.

- Team Rynkebys arbejde er fantastisk, og deltagerne fortjener al den opbakning, de kan få. Jeg håber, at vi med vores bidrag kan hjælpe Team Rynkeby med at skabe endnu mere synlighed om sagen ved at gøre det lettere for pårørende at følge turen, siger Åsa Eklund.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 3. til 10. juli 2015.

Følg turen her:

www.team-rynkeby.dk/liveDK
www.team-rynkeby.no/liveNO
www.team-rynkeby.fo/liveFO

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram