Fra kræftpatient til velgørenhedsrytter
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR København - 12-06-2014

Fra kræftpatient til velgørenhedsrytter

21-årige Louise Munk fik konstateret kræft for fire år siden. I dag er hun rask og klar til at cykle til Paris med sin far og det øvrige Team Rynkeby København.

21-årige Louise Munk og hendes far Niels Boesen Knudsen træner ihærdigt, så de kan cykle med Team Rynkeby København til Paris fra den 4. til 11. juli.

Men det lå ikke i kortene, da Louise for fire år siden i en alder af 17 år – og lige begyndt i gymnasiet – fik konstateret kræft.

- Da jeg en dag var ved at tage makeup af, fandt jeg en knude på siden af halsen, fortæller Louise i et interview med Team Rynkeby.

- Jeg tog til lægen, som sendte mig videre til en anden læge, og så fik jeg taget en masse prøver. Jeg fik lavet nogle scanninger, og så blev jeg opereret, fortsætter hun.

Operationen bekræftede familiens bange anelser. Louise havde kræft.

Det var frygteligt
- At sidde sammen med Louise og agere den stærke person, mens hun følte, at hendes liv blev revet midt over, var frygteligt, siger hendes far.

Louise var i kemo- og strålebehandling i et halvt år. Hun var svækket og humøret var meget svingende. Men hun hang i med skolen, mens det meste andet blev sat på standby.

- Det ødelagde det hele, smiler Louise i interviewet.

- Det var en stor bremseklods for alt det, man troede man skulle, fortsætter hun.

Men raskmeldingen kom, og nu er Louise og hendes far og det øvrige Team Rynkeby København ved at være klar til at cykle til Paris.

 

Se hele interviewet med Louise og hendes far nedenfor.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram