<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 09-12-2015

Har booket 15.045 senge på 209 hoteller

Det er en logistisk udfordring af de helt store, når Team Rynkebys rejsearrangør skal finde hoteller til velgørenhedscykelholdets deltagere. Nu er opgaven dog løst.

Alle 2.000 deltagere på Team Rynkebys 38 lokale hold får en seng at sove i, når Nordens største velgørenhedscykelhold sætter kursen mod Paris til sommer. Det bekræfter Team Rynkeby Fondens rejsearrangør, Ørslev Rejser.

Rejsearrangøren har de seneste måneder booket ikke mindre end 15.045 senge på 209 forskellige hoteller til den syv-otte dage lange cykeltur fra Skandinavien til Paris.

Dertil kommer yderligere cirka 6.500 senge i Paris til de tusindvis af pårørende, der ventes at modtage Team Rynkeby i Paris, lørdag den 16. juli 2016.

- Mig bekendt er opgaven for Team Rynkeby en af de største, logistiske rejseopgaver i Norden. Vi har 38 forskellige hold, der skal indlogeres på syv-otte forskellige hoteller, som skal ligge et sted mellem 150 til 220 kilometer fra hinanden – og så skal hotellerne helst ligge uden for de større byer, så holdene undgår de mest trafikerede veje. Det er selvsagt ikke nogen helt enkel opgave, siger Ole Pedersen, adm. direktør i Ørslev Rejser.

Har booket alt
De første hotellet blev allerede booket, inden Ørslev Rejser vidste, hvor mange hold Team Rynkeby ville være i 2016.

- De 38 hold kører fra Skandinavien til Paris ad 38 forskellige ruter, så jo tættere de kommer på Paris, jo mere klumper holdene sig sammen og jo sværere bliver det at finde egnede hoteller. Derfor må vi være ude i god tid. Til sommerens tur til Paris har vi stort set booket alle tilgængelige værelser i en radius af 100 kilometer fra Paris til dagen før, Team Rynkeby afslutter turen, siger Ole Pedersen.

Erfaring gør det lettere
Det er sjette gang, at Ørslev Rejser er officiel rejsearrangør for Team Rynkeby, og det har naturligvis givet Ole Pedersen og hans team en del erfaring.

- De 38 hold er forskellige og har forskellige krav til hotellerne, så det forsøger vi naturligvis at indarbejde i planerne i det omfang, det er muligt. Dialogen med holdene bliver selvfølgelig bedre og bedre år efter år, ligesom vores dialog med hotellerne bliver mere og mere præcis. De hoteller, som vi har brugt år efter år, ved efterhånden, hvad det er for en kunde, de har med at gøre, og det gør det lidt lettere, siger Ole Pedersen.

Ørslev Rejsers arbejde for Team Rynkeby Fonden fylder cirka et årsværk i det sydsjællandske rejsebureau.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram