<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 16-08-2019

Har fået 100 nye venner – i den gule trøje er vi alle ens

Det spiller ingen rolle, om man er en 25-årig lagerarbejder eller en 77-årig virksomhedsleder. Når man trækker den gule trøje, er alle ens. Sådan lyder det samstemmende fra to af Team Rynkebys yngre deltagere.

Tre gange har Linus Davidsson trukket i den gule trøje og rettet forhjulet mod Paris for at cykle hele vejen til Paris som en del af Team Rynkeby – God Morgon Helsingborg.

Den 25-årige trafikleder fra Helsingborg er drevet af sammenholdet på det lokale Team Rynkeby – God Morgon-hold, arbejdet for den svenske Barncancerfonden og naturligvis udfordringen ved cykle over 1.300 km på bare otte dage.

- Det giver en utrolig energi, når 50 mennesker arbejder sammen for at nå det samme mål. Vi skal ikke alene være i stand til at cykle til Paris, vi kæmper også sammen for at sætte nye indsamlingsrekorder til Barncancerfonden, siger han.

- Gennem de seneste tre år har jeg fået 100 nye venner i Team Rynkeby-projektet, som alle deler interessen for at cykle og samle penge ind til børn med kræft. Samtidig har jeg udviklet mig som person og som cykelrytter, siger Linus Davidsson, der på trods af sin unge alder er kommet til at spille en central rolle på det lokale Helsingborg-hold – blandt andet som træningsansvarlig og såkaldt ’road captain’.

Alle er ens
Ansvaret på holdet betyder, at Linus Davidsson ofte skal kommandere med personer, som er meget ældre end ham selv og sidder i tungere poster i erhvervslivet.

Det betyder dog ikke noget for den unge velgørenhedscykelrytter.

- På Team Rynkeby bliver vi alle behandlet ens, hvad enten du er en 25-årige lagerarbejder, en 77-årig virksomhedsleder eller en 44-årige sygeplejerske. I den gule trøje er vi ens, og vi arbejder alle sammen mod det samme mål. Det er blandt andet det, der gør projektet så unikt. Der er en fantastisk holdånd og et specielt fællesskab – alle, uanset alder og baggrund, er vigtige for, at projektet kan lykkes, siger han.

Som en familie
Det er Jonas Reinholdt Albjerg enig i.

Den 31-årige senior manager har kørt turen til Paris to gange med Team Rynkeby Ringe, og selvom der er flere holdkammerater, der er yngre end ham, så er han stadig en af de unge. Det betyder dog ikke noget for ham.

- Uanset alder er man en del af holdet, og vi hjælper hinanden. Alder fylder faktisk forsvindende lidt. Flere holdkammerater kan godt finde på at sige, at ”mine børn er på alder med dig” eller ”jeg kunne jo være din mor”. Men når det så er sagt, så er man bare kammerater på en cykel, og samtaler flyder både før, under og efter turen til Paris, siger han.

Jonas Reinholdt Albjerg ser dog alligevel gerne, at der kommer flere unge ansøgere til næste års tur til Paris.

- De unge bør ansøge om at komme med, fordi det er en oplevelse af de helt store. Man møder ind i september til det første møde, og man kender ikke en sjæl. Og så står man ni måneder senere i Paris med en masse venner og stærke relationer. Vi har set hinanden blive presset til det yderste, svedt som heste på cyklen og måske også haft et par dårlige dage. Men man finder virkelig styrken i Team Rynkeby. Allerede fra dag-ét er man en familie, der tager hånd om hinanden, siger Jonas Reinholdt Albjerg.

Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby i 2020, så skal du ansøge om en plads på Team Rynkebys website senest den 25. august 2019.


Foto: Linus Davidsson (tv.) og Jonas Reinholdt Albjerg (th.)

Otte dage vi aldrig glemmer

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram