<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 05-07-2014

Helveg: Jeg er pivklar

For den tidligere fodboldspiller, Thomas Helveg, har den seneste uge været lang. Team Rynkeby Odense-rytteren har glædet sig til at komme af sted.

1. etape, Ringe: Hvis Team Rynkeby Odenses kaptajn Steen Østergaard havde fortalt sine ryttere i december, at de skulle spænde cykelskoene og gøre sig klar til at køre til Paris, så havde den tidligere fodboldspiller, Thomas Helveg, været klar.

- Jeg er pivklar. Det er har jeg været siden december, griner Thomas Helveg og napper en tår af sin kaffe på Torvet i Ringe.

- Vi har arbejdet hårdt hen i mod denne dag, så den seneste uge har været rigtig lang, siger fodboldspilleren, som har 108 A-landskampe på CV’et og godt 4.000 træningskilometer i benene.

Ligesom professionel sport
Thomas Helveg er med på Team Rynkeby for første gang, og han har ikke tidligere kørt cykel på motionsplan. Men det debuten som Team Rynkeby-rytter har været god, fortæller han.

- Det er rigtig, rigtig fint at være en del af holdet. Dels samler vi penge ind til et vigtigt formål, og dels møder man nogle mennesker, som man ikke har mødt før, men som man kommer rigtig, rigtig tæt på, siger han og tilføjer:

- Der kan i og for sig drages mange paralleller til den professionelle sportsverden, hvor man sætter sig nogle mål og forsøger at gå efter dem – det gør vi også her, hvor det handler om at komme i form, men vi har samtidig også et mål om at samle så mange penge ind til Børnecancerfonden som muligt.

Afslutning vil give tomrum
Ligesom de fleste andre ryttere i feltet glæder Thomas Helveg sig til indkørslen i Paris på fredag. Men han tror også, at det kommer til at blive lidt sørgmodigt.

- Det er en kæmpe fornøjelse at være en del af Team Rynkeby, og når vi står i Paris, og turen er slut, og vi tager hver til sit, så er jeg sikker på, at der vil opstå et kæmpe tomrum for mange af os, siger Thomas Helveg.

Du kan følge Thomas Helveg og det øvrige Team Rynkeby-felt live på: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram