<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 07-07-2014

Heunicke: Tour de France-rytterne kører sig også i form undervejs

3. etape, Bremen: Magnus Heunicke har langt fra fået trænet det, han burde. Men efter tre dage i sadlen er han ved at køre sig i form.

3. etape, Bremen: Transportminister Magnus Heunicke er netop nu på vej mod Paris med Team Rynkeby Næstved.

Det sydsjællandske hold kører i dag ind i Holland på den 207 km lange 3. etape fra Bremen til Boekelo.

Og til trods for, at Magnus Heunicke langt fra har fået trænet det, han burde, så er han meget tilfreds med den måde, turen udvikler sig på.

- Det går rigtig fint, selvom tre lange cykeldage sætter sine spor i kroppen – specielt i den nederste del af ryggen. Men holdets moral er i top, siger Magnus Heunicke og tilføjer:

- Og så er det fantastisk at cykle ned igennem Europa velvidende, at man hjælper børn med kræft – samtidig med at man oplever kammeratskabet på et hold, hvor alle knokler for den samme sag, siger han.

Kører sig i form
Da Team Rynkeby Næstved startede turen på Rigshospitalet for tre dage siden, var han dog lidt betænkelig i forhold til sin egen formåen på den gule Bianchi-racer.

- Jeg er meget, meget klar, men om min fysiske formåen også er det, ved jeg ikke endnu, sagde han kort før starten gik.

- Jeg har ikke fået trænet nok, men jeg har fået trænet så meget, som jeg overhovedet kunne. Og jeg har haft cyklen bag på ministerbilen, så jeg kunne træne, når jeg har haft den mindste mulighed for det, sagde Magnus Heunicke på Rigshospitalet og trøstede sig med, at de professionelle Tour de France-favoritter også typisk bruge den første tredjedel af turen til at køre sig i form til bjergene.

- I Tour de France kører de gode ryttere sig i form undervejs. Men jeg er da stadig lidt nervøs for kongeetapen på onsdag. Her bliver det vist viljen, kampgejsten og drømmen om Paris, som skal holde mig gående.

Du kan følge Team Rynkeby Næstveds tur til Paris live på www.team-rynkeby.dk/liveDK.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram