Hjemmebanefavoritten tog stikket hjem på feriemesse
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 26-02-2018

Hjemmebanefavoritten tog stikket hjem på feriemesse

’Ferie for Alle’-messen i Messecenter Herning dannede i weekenden rammen om den årlige dyst mellem to markante Team Rynkeby-profiler.

”Vi starter sammen – og vi slutter sammen”.

Det er mantraet, når Team Rynkebys gulklædte velgørenhedsryttere bevæger sig ud på landevejene for køre sig i form til den årlige cykeltur til Paris.

Men én gang om året ser Team Rynkeby Midt-Vest stort på dette mantra.

Det sker på den store ’Ferie for Alle’-messe i Messecenter Herning, hvor Team Rynkeby Midt-Vest de seneste fire år har haft en stand.

Som blikfang på standen medbringer holdet altid to Team Rynkeby-cykler, der er koblet til en computer, så to ryttere kan køre om kap på en simuleret rute i det midtjyske.

Det har affødt en tradition, hvor Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, sætter sig i sadlen for at dyste mod Team Rynkeby Midt-Vests kaptajn, Solvejg Lauridsen.

Og i weekenden blev den årlige dyst så afviklet for fjerde gang.

Lille hjemmebanefordel
Før dysten var direktøren noteret for én sejr tilbage i 2015, mens holdkaptajnen har trukket sig sejrrigt ud af de seneste to møder. Derfor blev Solvejg Lauridsen også regnet for en lille forhåndsfavorit af de fremmødte på standen.

Samtidig gjorde Team Rynkeby-direktøren heller ikke det store for at tale sine vinderchancer op.

- Nu er det jo blandt andet min opgave at sikre, at Team Rynkeby-deltagerne får en god oplevelse, og så nytter det jo ikke noget, at man kører dem agter ud på en motionscykel, sagde Carl Erik Dalbøge med et glimt i øjet.

Og det blev da også den lokale forhåndsfavorit, der efter 45 minutters hård fight kunne hæve armene i triumf efter det, der på computerskærmen lignede en sejr med en ringbreddes margen.

- Dysten er en herlig, årlig begivenhed, der skal tages for det den er – god energi for en god sag. For os handler det om at komme ud og vise den gule trøje og få lejlighed til at fortælle nogle af alle de besøgende, hvad Team Rynkeby-projektet handler om. De mennesker, der kommer på feriemessen, kommer blandt andet for at få inspiration til, hvordan man kan tilbringe sin sommer, og her er Team Rynkeby-projektet jo bestemt en mulighed, siger Solvejg Lauridsen.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Team Rynkeby i 2019, så kan du allerede nu ansøge om en plads på Team Rynkebys webste.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram