Team Rynkeby jagter ny rekord
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 02-10-2013

Team Rynkeby jagter ny rekord

Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby hviler ikke på laurbærrene oven på sidste måneds rekorddonation til Børnecancerfonden. Holdet jagter ny rekord i 2014.

12 gange i træk er det lykkedes Team Rynkeby at overgå sig selv og overrække en ny rekorddonation til Børnecancerfonden i Danmark.

Senest med en check på 15,2 mio. kr. til Børnecancerfonden - 900.000 kr. mere end året før.

Det store spørgsmål er nu, om den positive fremgang kan fortsætte for velgørenhedscykelholdet i 2014. Carl Erik Dalbøge, Team Director på Team Rynkeby, håber på en ny rekord, men erkender også, at det bliver svært.

- Vi er nu kommet så højt op indsamlingsmæssigt, at vi naturligvis får svært ved at blive ved med at overgå os selv. Men vi vil naturligvis gøre forsøget. Deltagerne er topmotiverede, og der vil blive kæmpet for sponsoraterne som aldrig før, siger Carl Erik Dalbøge.

Kurven flader ud
Fra 2010 til 2011 øgede Team Rynkeby donationen til Børnecancerfonden med 86 procent, og året efter blev det øget med 63 procent. Men fra 2012 til 2013 fladede kurven mere ud og endte med en fremgang på bare seks procent.

Det lægger Carl Erik Dalbøge dog ikke så meget i.

- Vi skal naturligvis indstille os på, at vi på et tidspunkt kommer til at stå i en situation, hvor vi ikke kommer til at overgå det forrige års donation. Det kan ikke være anderledes. Men jeg er ikke sikker på, at det kommer til at ske den kommende sæson, siger han.

Langsigtet fokus
Og det er da heller ikke kun spørgsmålet om, hvorvidt Team Rynkeby slår dette års rekorddonation, som vil have Carl Erik Dalbøges opmærksomhed den kommende sæson.

- For mig handler det i høj grad også om at sikre, at vi kan blive ved med at skabe flotte resultater for Børnecancerfonden og vores samarbejdspartnere i de øvrige lande i mange år frem, siger han og uddyber:

- Derfor er det vigtigt, at vi holder fast i projektets grundværdier og får sat den rigtige retning for projektet internationalt. Det gør vi blandt andet ved at sikre sammenhængskraften i projektet på tværs af alle hold i alle lande – vores deltagere, sponsorer og samarbejdspartnere skal mærke, at de er en del af noget, der er større end dem selv, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkebys 16 danske hold arbejder frem til den 1. februar med at skaffe tøjsponsorer. Se her, hvordan du kan blive sponsor.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram