Kapsejlads støtter børn med kræft
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Trekanten - 25-05-2015

Kapsejlads støtter børn med kræft

Team Rynkeby Trekanten og Match Racing Denmark arrangerer kapsejlads i Middelfart torsdag den 4. juni – publikum vil blive forkælet.

36 børn og unge med kræft får torsdag den 4. juni 2015 en oplevelse ud over det sædvanlige

Det sker ud for Middelfart Marina, hvor de introduceres til kapsejlads og skal dyste mod hinanden i matchrace.

- Formålet er at give kræftramte børn og unge en mulighed for at mærke suset fra kapsejlads, få smilene frem og bare nyde livet. Samtidig kan medarbejdere fra de virksomheder, som sponsorerer en båd til børnene, også selv få lov at sejle og mærke, hvor fedt det er, siger Peter Lang, OL-medaljevinder og instruktør i forbindelse med kapsejladsen.

Spændende overraskelser til publikum
Men arrangementet handler ikke kun om at give de unge mennesker på havet en stor oplevelse. Der er også tænkt på publikum, fortæller medarrangør Petra Gade fra Team Rynkeby Trekanten.

- De fremmødte publikummer kan dyste på en hometrainer og være heldige at vinde en cykel fra Børkop Cykler. Derudover vil der være smagsprøver fra Skarø Is, Summerbird og Merrild Kaffe. Der er også besøg af Cociobilen, siger Petra Gade og tilføjer:

- For det mere eventyrlystne er der mulighed for en sejltur i en RIB-gummibåd eller en Dragonfly-båd. Trænger man til lidt selvforkælelse, kan man få en afslappende massage.

Flemming Toft speaker
Den kendte sportsjournalist Flemming Toft har lovet at kommentere begivenheden den 4. juni, så publikum kan mærke suset fra kapsejladsen inde på land.

Arrangementet afvikles ved Match Racing Denmark, Østre Hougvej 90 i Middelfart. De unge mennesker dyster på vandet fra kl. 10 med præmieoverrækkelse kl. 13, mens sponsorerne skal sejle kapsejlads ved 14-tiden.

Der er stadig plads til enkelte børn og unge i bådene. Læs mere på hjemmesiden www.vind2015.dk.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram