Kørte 35.000 kr. ind til børn med kræft
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Ringe - 02-03-2014

Kørte 35.000 kr. ind til børn med kræft

90 storsvedende motionister kørte 35.000 kr. ind til børn med kræft, da Team Rynkeby afholdt BIKE-event i Fitness World Papirfabrikken i Silkeborg i weekenden.

”Jeg er ikke bange for at dø – jeg er bange for ikke at have tid nok”. Med de ord indledte 17-årige Emma Greve fra Bogense Team Rynkebys BIKE-event til fordel for Børnecancerfonden i Fitness World Papirfabrikken i går.

Emma Greve har haft kræft siden hun var 14 år gammel, og hun havde taget turen fra Nordfyn til Silkeborg med sin mor og far for takke de 90 deltagere i BIKE-eventen for deres støtte til Børnecancerfonden og kampen mod børnekræft.

Og hendes ord var en barsk påmindelse til den fyldte fitnesssal om, hvad det er for en virkelighed, de 200 danske børn og unge, som hvert år får konstateret kræft, må forholde sig til.

- Det er svært ikke at blive påvirket, når et så ungt menneske står og fortæller sin historie og forholder sig til nogle ting, som man slet ikke burde forholde sig til i den alder, siger Flemming Bøgely, deltager på Team Rynkeby og initiativtager til arrangementet i Fitness World.

35.000 kr. til Børnecancerfonden
Hver af de 90 deltagere havde betalt 300 kr. for at få lov at cykle i tre timer. Fitness World Papirfabrikken stillede instruktører og lokaler gratis til rådighed, mens andre lokale sponsorer stillede forplejning og gaver til rådighed.

Alt i alt lykkedes det Team Rynkeby at rejse 35.000 kr., som velgørenhedscykelholdet donerer ubeskåret videre til Børnecancerfonden.

- Der var en fantastisk energi, og på Team Rynkebys vegne er jeg dybt taknemmelig for den store opbakning til arrangementet – både fra deltagerne og sponsorerne, siger Flemming Bøgely.

Det er første gang, at Team Rynkeby afholder BIKE til fordel for Børnecancerfonden i Fitness World Papirfabrikken, men cykelholdet regner allerede med at gentage succesen næste år.

Team Rynkeby består af 1.200 cykelryttere og 260 hjælpere fordelt på 26 hold fra seks lande. Cykelholdet kører fra Danmark til Paris fra den 4.-11. juli. Hvis du kunne tænke dig at være med på Team Rynkeby i 2015, kan du skrive en ansøgning her.

 

Foto: Thomas Nørremark, Photography by Nørremark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram