Kom til foredrag med Chris MacDonald og støt Børnecancerfonden
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Øresund - 25-04-2017

Kom til foredrag med Chris MacDonald og støt Børnecancerfonden

Chris MacDonald blander sin egen mangeårige erfaring med den nyeste forskning i et stort foredrag om at præstere og samtidig have et godt liv. Foredraget, der finder sted på Bremen Teater den 2. maj, er arrangeret af Team Rynkeby Øresund.

Hvordan forbedrer vi vores chancer for at præstere – samtidig med at vi har det godt?

Det er temaet, når Danmarks måske mest kendte sundhedsekspert Chris MacDonald holder foredrag på Bremen Teater tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19:00.

Foredraget er arrangeret af Team Rynkeby Øresund, og alle indtægter fra arrangementet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

I en tid, hvor high-performance, omstillingsparathed, robusthed og resiliens er buzzwords, taler Chris MacDonald varmt for det gode, danske ord ”sundhed”. Ved hjælp af den nyeste forskning om menneskets hjerne og biologi, vil Chris MacDonald give sit bud på, hvordan vi som mennesker føler os sunde i det, vi gør.

Han deler sit foredrag op i fire kerneområder, som definerer performance og vitalitet: Energihåndtering, positive konstruktive relationer, mental indstilling og kultur.

Billetter til foredraget kan købes hos Ticketmaster og koster 220 kroner. Hele beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Marianne Benzon Nielsen, direktør i Børnecancerfonden, er konferencier ved foredraget.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram