<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-03-2021

Kræften stoppede Emmas lovende dansekarriere – nu laver hun Dans mod Cancer til fordel for Børnecancerfonden

Emma Greve var 14 år, da hun fik konstateret kræft. Sygdommen satte en stopper for hendes dansekarriere, men nu er hun klar til et gensyn med dansen, når hun sammen med Vild med Dans-stjernerne, Jenna Bagge og Mille Funk, arrangerer ’Dans mod Cancer’ den 20. marts.

Du kan lære at danse som en rigtig Vild med Dans-stjerne hjemme i din egen stue, når Team Rynkeby Odense afholder ’Dans mod Cancer’ til fordel for velgørenhedscykelholdets indsamling til Børnecancerfonden.

Her får du nemlig en times danseundervisning med de to Vild med Dans-stjerner, Jenna Bagge og Mille Funk.

Arrangementet afvikles på Zoom den 20. marts kl. 15-16, og billetterne, der koster 50 kr. plus gebyr pr. stk., er netop kommet til salg på Team Rynkebys website.

- Vi har lagt op til en rigtig sjov eftermiddag i selskab med to af de dygtigste og skønneste dansere fra Vild med Dans. Eventen er både for børn og voksne, og målet er, at deltagerne skal lære at danse to forskellige danse. Bagefter vil det være muligt at stille spørgsmål til Jenna og Mille, siger Emma Greve, der er rytter på Team Rynkeby Odense, og sammen med hendes familie har hun taget initiativ til arrangementet.

Familiebegivenhed
Emma Greve var selv en af landets dygtigste sportsdansere, da hun i en alder af 14 år blev ramt af lymfekræft.

I mere end otte år kæmpede hun mod kræften, før lægerne en septemberdag i 2019 langt om længe kunne erklære hende rask. Hendes deltagelse i Team Rynkeby-projektet sammen med hendes far, Mogens Greve, skal være det, der definitivt sætter punktum for en kamp mod kræften, der har været hård for hele familien.

- Vi slutter mareridtet med et eventyr, siger Emma Greve og fortsætter:

- For at vi kan afslutte det her forløb ordenligt, skal vi gøre det som en familie, og netop derfor er det fantastisk, at vi sammen med andre ildsjæle kan få den her event stablet på benene og indsamle penge, der kan hjælpe andre i samme situation, som vi selv stod i dengang, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen...

Og at det netop er en danseevent, der skal rejse penge til Børnecancerfonden, er der en særlig symbolik i.

- Da jeg blev syg, blev jeg nødt til at stoppe min dansekarriere. Vi tager nu et gensyn med dansen og afslutter et barskt kapital i vores families historie. Det handler om at vende kaosset til noget positivt – og det er lige præcis det, vi nu før som familie, siger hun.

Køb billet
Hvis du har lyst til at deltage i Dans mod Cancer, skal du købe billetten Team Rynkebys website.

Når du har gennemført købet, modtager du en billet med et link til Zoom-begivenheden.

Jenna Bagge og Mille Funk starter danseundervisningen kl. 15:00, men du kan logge ind på begivenheden fra kl. 14:45.

Sørg for at logge ind i god tid, så du er sikker på, at teknikken fungerer. Hvis du logger ind med din smartphone eller tablet, er det en god idé at downloade Zoom-app’en på forhånd.

Støt

Hvis du vil støtte Emma og hendes families arbejde yderligere, har du mulighed for at indbetale et valgfrit beløb til Team Rynkeby via MobilePay: 113291.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram