Lasse Rimmer har sat navne på fire venner til velgørenhedsshow
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Trekanten - 24-04-2015

Lasse Rimmer har sat navne på fire venner til velgørenhedsshow

Lasse Rimmer har nu sat navn på de venner, som optræder sammen med ham til Team Rynkeby Trekantens intime standup-show den 2. maj 2015 i Fredericia.

I sidste uge kunne Team Rynkeby Trekanten afsløre, at Lasse Rimmer kommer til Panorama Bio i Fredericia den 2. maj 2015 for at optræde til fordel for Børnecancerfonden.

Lasse Rimmer har lovet arrangørerne, at han vil tage nogle venner med, som også gerne ville optræde i den gode sags tjeneste. Men da nyheden gik ud i sidste uge, vidste ingen fra Team Rynkeby Trekanten, hvem komikeren tager med.

Det ved Team Rynkeby Trekanten dog nu – og der er tale om særdeles velkendte navne.

De 250 publikummer i Panorama Bio kan udover Lasse Rimmer glæde sig til at opleve: Jesper Juhl, Carsten Eskelund, Omar Marzouk og Brian Mørk – og der kan faktisk komme flere til, fortæller Ole Nikolajsen, holdkaptajn på Team Rynkeby Trekanten.

- Det kan være, at flere af Lasse Rimmers venner får tid til at kigge forbi – men vi ved det ikke endnu. Indtil videre er vi dybt taknemmelige over, at fem så prominente navne har fundet tid til at støtte op om vores indsamling til Børnecancerfonden.

Alle indtægter fra arrangementet går ubeskåret til Børnecancerfonden via Team Rynkeby Trekanten. Billetterne koster 350 kr. og kan købes på www.0024.dk.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram