Lasse Rimmer optræder i Fredericia til fordel for børn med kræft
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Trekanten - 15-04-2015

Lasse Rimmer optræder i Fredericia til fordel for børn med kræft

Komikeren Lasse Rimmer optræder til fordel for Team Rynkeby Trekantens indsamling til Børnecancerfonden i Panorama Bio i Fredericia den 2. maj 2015.

Lasse Rimmer gæster Panorama Bio i Fredericia til et intimt standup-show til fordel for Team Rynkeby Trekantens indsamling til Børnecancerfonden den 2. maj 2015 kl. 20.

Den kendte komiker og tv- og radiovært har desuden lovet at tage nogle af sine komikervenner med, som også vil optræde i løbet af aftenen – arrangørerne fra Team Rynkeby Trekanten ved dog endnu ikke, hvem Lasse Rimmer tager med.

- Lasse Rimmer har lovet, at han nok skal hjælpe os med dette show. Og han skal også nok tage nogle sjove venner med, som kan give gæsterne en sjov og underholdene aften. Hvem der kommer til at optræde, ved vi dog ikke endnu, siger Ole Nikolajsen, holdkaptajn på Team Rynkeby Trekanten.

Alle indtægter går til Børnecancerfonden
Prisen på billetterne ligger dog fast. De koster 350 kr. pr. stk. og inkluderer også et glas vin i baren og lidt snacks inden showet.

- Lasse Rimmer og hans venner stiller op gratis. Og Panorama Bio sponsorer lokaler samt drikkevarer. Det betyder, at hele billetprisen samt alle indtægter i baren går ubeskåret til Børnecancerfonden, siger Ole Nikolajsen og tilføjer:

- Vi er dybt taknemmelige for den store opbakning, og vi håber virkelig, at fredericianerne vil hjælpe os med at fylde Panorama Bio i den gode sags tjeneste.

Billetterne er netop kommet i handlen og kan købes på www.0024.dk.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram