<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 07-07-2014

Løkke stresser af på cyklen

Oven på et hektisk forår nyder Lars Løkke at køre turen til Paris med sønnen Bergur.

3. etape, Borken: Team Rynkeby Ringe, som blandt andre tæller Lars Løkke, Bubber og Kristian Thulesen Dahl, er nu ankommet til Borken i Nordrhein-Westfalen godt 10 km fra den Hollandske grænse.

Dagen har budt på 223 flade kilometer – kun afbrudt af en mindre stigning efter cirka 100 km.

For Lars Løkke og sønnen Bergur – som også er med på turen – var dagens etape den ottende, fulde cykeldag på 10 dage.

I sidste uge kørte de nemlig Danmark tyndt med ’LøkkeFondens Rundt i Danmark’ – et cykelprojekt, som skal skabe opmærksomhed om drenge på kanten af fællesskabet.

Dermed vil far og søn have tilbagelagt små 2.000 km på cyklen på to uger, når de sammen med 1.150 andre Team Rynkeby-ryttere ankommer til Paris på fredag.

Og det er godt for de to, fortæller Lars Løkke.

- Det er dejligt at være af sted på cyklen sammen, og nu har vi også fået indhentet noget af al den træning, som vi ikke har nået i foråret, siger han.

Hårdt forår
Lars Løkke lægger ikke skjul på, at det er al virakken om hans person, som har gjort det svært for ham at få passet cykeltræningen i løbet af foråret.

- Jeg havde tænkt mig, at det skulle være en stor cykelsæson – og jeg startede da også med at være på Mallorca i uge 10 og fik egentligt lagt en god bund der.

- Men så har foråret jo været, som det har været, og derfor er det også rart at komme ud – og i øvrigt også at snakke med folk om det, siger Lars Løkke.

Dejligt afstressende
Det er henholdsvis femte og fjerde gang, at Lars Løkke og Bergur kører den godt 1.200 km lange tur fra Ringe til Paris til fordel for Børnecancerfonden.

Og de befinder sig godt på holdet.

- Selvom Team Rynkeby er blevet kæmpestort, så er der ikke så meget, der har ændret sig på Ringe-holdet. Her er tingene, som de altid har været, og man taler med hinanden på kryds og tværs om alt muligt. Det er dejligt afstressende, siger Lars Løkke.

I morgen venter der Team Rynkeby Ringe 223 km til Liège i Belgien – ifølge vejrudsigten skal rytterne forvente at køre i hele etapen i øsende regnvejr.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram