Man mærker nu, at man er en del af noget stort
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 08-07-2015

Man mærker nu, at man er en del af noget stort

Team Rynkebys 32 hold nærmer sig Mur de Huy, og rytterne begynder nu for alvor at kunne mærke, at de er en del af noget stort.

5. etape, Huy: De fleste af Team Rynkebys 32 hold passerer i dag den legendariske bakke Mur de Huy ved den belgiske by Huy.

Og i takt med at de 32 hold klumper sig sammen i området omkring ”muren”, begynder deltagerne for alvor at kunne mærke, at de er en del af noget stort. Det fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, fra feltet hos Team Rynkeby Ringe.

- Alle deltagere på Team Rynkeby ved jo godt, at de er en del af et projekt, der involverer 1.400 cykelryttere og 350 hjælpere fra fem lande. Men det er først nu, hvor vi begynder at klumpe os sammen omkring muren, at man virkelige begynder at fornemme projektets størrelse, siger Carl Erik Dalbøge.

De første hold har allerede ramt ”muren”, og deltagere fra forskellige hold stiller sig op og hepper på hinanden i målområdet på toppen.

- Stemningen stiger, og holdene opmuntrer hinanden, når vi mødes. Det ene øjeblik er det dansk hold, det næste øjeblik er det et svensk, norske, finsk eller færøsk hold. Nationalitet og by betyder ikke noget, for vi er alle sammen en del af den samme sag – det mærker man for alvor nu, siger Carl Erik Dalbøge.

Du kan følge Team Rynkebys tur mod Mur de Huy på www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram