Mere end 100 kunstværker på auktion
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Odense - 11-03-2014

Mere end 100 kunstværker på auktion

Mere end 100 kunstværker kommer på auktion til fordel for Børnecancerfonden, når Team Rynkeby Odense og Frie Funktionærer afholder ’Kunst mod cancer’ fra på lørdag.

Da Team Rynkeby Odense-rytteren Claus Carstensen skrev rundt til en række udvalgte kunstnere og spurgte, om de ville donere et værk til en velgørenhedsauktion til fordel for Børnecancerfonden, håbede han på, at han kunne få 10 værker.

- Min kone mente dog, at jeg skulle være realistisk og være glad, hvis jeg fik fem, fortæller han.

I brevet til kunstnerne skrev Claus Carstensen, at kunstnerne meget gerne måtte dele henvendelsen med andre kunstnere, som kunne være interesserede i at deltage i initiativet.

Og så gik det stærkt.

- Man kan vel næsten sige, at mit brev gik viralt i det fynske kunstnermiljø, og der gik ikke lang tid før, at værkerne begyndte at strømme ind. Vi har nu modtaget 105 værker fra hovedsageligt fynske kunstnere, men der er også kommet værker fra andre landsdele, siger Claus Carstensen.

Fernisering på lørdag
De mange værker, som har en samlet vurdering på 350.000 kr., bliver udstillet på udstillingen ’Kunst mod cancer’, som kan ses hos Frie Funktionærer, Overgade 24-26, Odense C fra den 15.-22. marts 2014.

Udstillingen er gratis og åbnes med fernisering lørdag den 15. marts 2014 kl. 14-17. Her vil Jesper Buhl fra Den Fynske Opera underholde med sang, og Stensbogaard Bryghus byder på smagsprøver.

Byd på kunsten
Det er muligt at byde på alle de udstillede værker i hele udstillingsperioden. Du skal blot udfylde en budseddel med dit bud, nummeret på det kunstværk, du ønsker at byde på, samt dine kontaktoplysninger. Efter budgivningen bliver der taget stilling til, om dit bud bliver accepteret.

Er der flere budgivere med samme bud, bliver der trukket lod. Bliver buddet ikke accepteret, sælges kunsten på Lauritz.com.

Hele salgsprisen donerer Team Rynkeby ubeskåret til Børnecancerfonden. Du kan se de udstillede værker her.

Åbningstider
15. marts: Fernisering kl. 14-17
16. marts: Kl. 11-14
20. marts: Kl. 16-18
21. marts: Kl. 15-18
22. marts: Kl. 11-14

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram