Messi-trøje gav 60.003 kroner til Børnecancerfonden
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 20-03-2018

Messi-trøje gav 60.003 kroner til Børnecancerfonden

Team Rynkeby Rigshospitalet gjorde lidt af et scoop, da holdet fik adgang til en særdeles eftertragtet trøje. En fodboldtrøje med autografer fra hele FC Barcelonas hold er nu solgt på auktion.

Deltagerne på Team Rynkeby Rigshospitalet fulgte ekstra godt med i Champions League-braget mellem Chelsea og Barcelona, da de to hold tørnede sammen i ottendedelsfinalen i fodboldens fineste klubturnering den 20. februar 2018.

Med hjælp fra TV3, der viste kampen, og auktionshuset Odendo lancerede Team Rynkeby Rigshospitalet nemlig en auktion over en fodbold-trøje fra FC Barcelona – påtrykt nummer ”10” og ”Messi” og med autografer fra hele FC Barcelonas hold.

Den eftertragtede trøje, der var vurderet til 10.000 kroner og lynhurtigt steg i pris, er netop blevet solgt – hammerslagsprisen lød på 60.003 kroner, som går ubeskåret til Børnecancerfonden.

- Det er en fodboldfan fra Herfølge, der gerne vil være anonym, som vandt budkrigen. Han bød en enkelt gang, da han hørte om auktionen i TV3’s live-udsendelse, og det bud holdt hele vejen til enden. Så han var naturligvis utrolig glad, da jeg kunne overrække ham trøjen, siger Louise Bangsgaard, vicekaptajn på Team Rynkeby Rigshospitalet.

Ven af familien
Team Rynkeby Rigshospitalet havde fået adgang til fodboldtrøjen via en tidligere rytter på holdet, Lorena de Abuin Marrudo, som kender Francesca Guardiola, søster til Pep Guardiola, der er træner for Manchester City og tidligere midtbanespiller og træner for FC Barcelona.

- Lorena havde fortalt Francesca Guardiola om Team Rynkeby-projektet, og hun synes, at det lød som et helt fantastisk projekt, og derfor tog de to kvinder efterfølgende initiativ til at fremskaffe trøjen til Team Rynkeby Rigshospitalet, fortæller Louise Bangsgaard.

Udover Messi-trøjen har Team Rynkeby Rigshospitalet også fået adgang til en fodboldtrøje af Manchester Citys argentinske stjerneangriber, Sergio Agüero.

Den trøje kommer på auktion senere på foråret i forbindelse med Premier League-kampen mellem Manchester City og Manchester United. Denne gang hjulpet på vej Discoverys Kanal 6.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram