Næstved-ryttere ofre for cykeltyve – kører til Paris på lånte cykler
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 09-07-2015

Næstved-ryttere ofre for cykeltyve – kører til Paris på lånte cykler

Syv ryttere fra Team Rynkeby Næstved fik stjålet deres cykler i nat. I dag er det lykkedes at låne cykler fra andre hold, så rytterne ikke skal snydes for at køre ind i Paris i morgen.

6. etape, Compiegne: Det var et trist syn der mødte ryttere og hjælpere fra Team Rynkeby Næstved, da holdet skulle starte dagens 208 km lange etape fra Sedan til Compiegne.

I løbet af natten havde ukendte gerningsmænd brudt ind i det lokale på hotellet, hvor holdets cykler stod parkeret. Gerningsmændene havde stjålet syv af de karakteristiske gule Team Rynkeby-racere fra lokalet.

Der blev slået alarm til politiet, som torsdag morgen besøgte Næstved-holdets hotel i Sedan og nu efterforsker sagen. I dag måtte de syv cykelryttere dog nøjes med at køre i minibus bag resten af holdet.

- Det er naturligvis utrolig skuffende, at vi mister syv cykler så tæt på mål, og at der er nogle ryttere, som ikke har fået hele dagens etappe med, siger Flemming Larsen, holdkaptajn på Team Rynkeby Næstved.

Fællesskabet træder til
Men midt i den store skuffelse, har fællesskabet i Team Rynkeby-projektet dog taget affære.

I løbet af dagen er det lykkedes at låne seks cykler fra andre hold, og en syvende ankommer til holdets hotel i morgen tidlig. Dermed kan de syv uheldige ryttere alligevel få lov at fuldføre turen og køre ind i Paris med de øvrige 1.400 cykelryttere i morgen.

- Det er dejligt at mærke, hvordan fællesskabet træder til, når nogle holdkammerater er i problemer. Det er ryttere fra andre hold, som har stillet deres private cykler til rådighed for os – det er fantastisk, siger Flemming Larsen og tilføjer:

- Vi krydsede eksempelvis et norsk Team Rynkeby-hold i dag, og da de hørte vores historie, så pillede de resolut en cykel ned fra taget af en følgebil og lånte den til os – det er ryttere, som vi aldrig har mødt før, men som kæmper for samme sag som os. Det er rørende, siger Flemming Larsen.

Team Rynkebys 1.400 ryttere og 350 servicefolk ankommer i samlet flok til Paris i morgen ved 16-tiden. Se mere om ankomsten her: www.team-rynkeby.dk/parisDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram