Nordens største Team Rynkeby-hold samlet for første gang
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 28-04-2015

Nordens største Team Rynkeby-hold samlet for første gang

130 ryttere og 20 hjælpere fra Team Rynkeby Ringe fik i weekenden en forsmag på, hvordan det bliver at køre til Paris med Nordens største Team Rynkeby-hold.

Det er ikke bare de 1.253 km landevej, der ligger mellem midtfynske stationsby Ringe og Paris, som bliver en krævende udfordring for deltagerne på det lokale Team Rynkeby-hold.

Team Rynkeby Ringes størrelse bliver også en udfordring i sig selv.

Holdet tæller nemlig ikke færre end 150 ryttere og 33 hjælpere, hvilket er tre gange større end et almindeligt Team Rynkeby-hold. Det gør Team Rynkeby Ringe til det største Team Rynkeby-hold, der nogensinde har kørt til Paris.

I lørdags var 130 ryttere og 20 hjælpere fra holdet samlet for første gang til holdets første obligatoriske træning; 105 km rundt på Fyn.

- Det er meget specielt at være en del af et så stort hold. Det kræver et stort logistisk setup at håndtere så mange ryttere på én gang. Det bliver en meget krævende opgave for vores servicehold, som virkelig kommer til at spille en afgørende rolle for holdets succes, siger Jørgen Dirksen, holdkaptajn på Team Rynkeby Ringe og adm. direktør i Rynkeby Foods.

120 Rynkeby-ansatte
120 af holdets deltagere er medarbejdere fra Team Rynkebys hovedsponsor Rynkeby Foods. Virksomheden har som led i et sundhedsprojekt givet alle medarbejdere mulighed for at deltage i projektet.

Rynkeby Foods stiller blandt andet en cykel til rådighed for de medarbejdere, der ønsker at låne en cykel, og turen til Paris tæller som en del af medarbejdernes almindelige arbejdstid.

- Team Rynkeby fylder meget i virksomheden, og projektet er en vigtig del af vores DNA. Derfor vil vi også gerne have så mange af medarbejderne med i projektet som overhovedet muligt, og derfor har vi forsøgt at eliminere nogle af de barrierer, som gør, at nogle medarbejdere ikke kan deltage i turen, siger Jørgen Dirksen.

Rynkeby Foods har desuden hyret Bjarne Riis’ tidligere pressechef Anders Damgaard som personlig træner for Rynkeby-medarbejderne. Han skal sørge for, at rytterne er i form, når Team Rynkeby tager hul på den 14. tur til Paris til fordel for Børnecancerfonden den 4. juli 2015.

Holdkaptajnen tilfreds
Og formkurven er opadgående for de 130 ryttere, som deltog i weekendens obligatoriske træning, fortæller Jørgen Dirksen.

- Det så ganske fornuftigt ud. Der er naturligvis stadig nogle ryttere, som skal give den en ekstra skalle den kommende tid, men sådan er det altid. Alt i alt gik det godt, og jeg glæder mig især over, at vores servicestrategi fungerede, som den skulle, siger Jørgen Dirksen.

Når Team Rynkeby Ringe kører til Paris deles holdet i to store hovedgrupper, som yderligere deles i to grupper. Det er planen, at de to store hovedgrupper skal køre med så meget afstand, at de kan afløse hinanden ved depoterne.

Team Rynkeby Ringe har næste obligatoriske træning den 30. maj i Vejle.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram