Online-indsamling var kæmpesucces for Team Rynkeby
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 03-10-2017

Online-indsamling var kæmpesucces for Team Rynkeby

Team Rynkeby mere end fordoblede det beløb, som velgørenhedscykelholdet indsamlede via sociale medier den forgangne sæson. Nyudviklet platform har en stor andel i succesen.

Knap hver femte krone, som de norske Team Rynkeby-deltagere indsamlede til Barnekreftforeningen i den forgangne sæson, var doneret via Team Rynkebys egen online indsamlingsplatform kaldet MyCollection.

Og de norske Team Rynkeby-deltagere var ikke ene om at have succes med at samle ind online.

Også i Danmark, Sverige og Finland blev der samlet mange penge ind via online indsamlingsplatformen. Således indsamlede Team Rynkeby over 4,8 millioner DKK via MyCollection, hvilket er mere end dobbelt så meget, som Team Rynkeby formåede at indsamle online året før.

Det fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- De fleste deltagere har mange relationer på sociale medier, så der er naturligvis et stort potentiale i at aktivere deltagernes netværk online. Tidligere har vi benyttet forskellige eksterne løsninger til at samle ind via sociale medier, men forud for den netop afsluttede sæson besluttede vi os for at udvikle vores egen indsamlingsplatform, hvor deltagerne via vores intranet let kan oprette deres egen indsamling, siger Carl Erik Dalbøge og forsætter:

- Det betyder, at alle donationer på platformen med det samme registreres i vores system, og det betyder, at sponsorchefen på det enkelte hold meget let kan følge udviklingen og se, hvordan deltagerne klarer sig. Dermed kommer der langt mere fokus på potentialet i at samle ind via sociale medier, og det kan i sidste ende mærkes hos de organisationer, som vi samarbejder med, fortsætter han.

Ifølge Carl Erik Dalbøge ligger det gennemsnitlige beløb indsamlet på MyCollection på omkring 4.200 kroner, men nogle deltagere når væsentligt højere op.

- Nogle deltagere er virkelig gode til at aktivere deres netværk. Nogle laver de små, sjove konkurrencer, andre er bare rigtig gode til at formidle til deres netværk, hvorfor de skal støtte op. Det gode ved MyCollection er, at man ikke behøver et kæmpe stort erhvervsnetværk for at samle penge ind til det gode formål – på den måde kan alle deltagere bidrage på lige fod. Derfor kommer vi også til at sætte endnu mere fokus på denne mulighed den kommende sæson, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby indsamlede 65,2 millioner kroner til børn med kritiske sygdomme i 2017 – heraf stammede 4,8 millioner kroner fra indsamlingsplatformen MyCollection.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram