<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 05-07-2017

Over 200 biler følger i baghjulet på Team Rynkeby

Det er med stor stolthed, at Semler Retail A/S i samarbejde med Škoda Danmark og VW Erhvervsbiler igen i år bidrager med de biler, der følger i baghjulet på Nordens største velgørenhedscykelhold.

Det er ingen tvivl om, at de gulklædte cykelryttere vil påkalde sig mest opmærksomhed, når Team Rynkeby i weekenden sætter kursen mod Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

Men sammen med de 1.700 cykelmotionister fra seks lande følger en imponerende karavane bestående af godt 200 vare- og personbiler, der har afgørende betydning for turens afvikling.

Bilerne, der medbringer alle de fornødenheder, som rytterne skal bruge på den godt otte dage lange rejse til Paris, bliver i Danmark stillet gratis til rådighed af Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler i samarbejde med ni lokale forhandlere.

- Vi er meget stolte af at være en del af det her projekt, som igennem så mange år har gjort en så stor indsats for børn med kræft og deres familier, siger Lars Rasmussen, detaildirektør i Semler Retail A/S, og fortsætter:

- Hvor de fleste har deres opmærksomhed rettet mod rytterne, så er vi lige så optagede af at sikre nogle gode rammer for de over 400 frivillige, der følger rytterne hele vejen til Paris og sørger for, at rytterne ikke skal tænke på så meget andet end at træde i pedalerne. Og her spiller bilerne jo en meget central rolle. Det givet en rigtig god fornemmelse at se vores biler køre af sted sammen med Team Rynkeby velvidende, at samtlige kilometer kommer syge børn til gode, siger han.

Vigtig hjælp
Bilerne, som Škoda og Volkswagen Erhvervsbiler, stiller til rådighed for Team Rynkeby, består af varianterne Škoda Octavia, VW Transporter og VW Crafter, og på turen til Paris bliver de lastet med alt lige fra rugbrød og gazebind til cykelhjul og deltagernes bagage.

- Vi kunne slet ikke gennemføre dette projekt, hvis det ikke var for den hjælp, vi får fra Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler. Det er et meget, meget omfattende sponsorat, som de nu på 10. år stiller med – det er ekstremt værdifuldt for projektet, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, og fortsætter:

- Vores servicehold har en hård opgave på turen, men de bliver til gengæld også flot kørende i de splinternye biler. Det er fantastisk for holdet – både ryttere og servicefolk – at der er godt styr på den del.

Team Rynkeby cykler til Paris fra den 8. til den 15. juli 2017.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram