<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 29-06-2017

Rådhuspladsen danner rammen om stor Team Rynkeby-start

Rådhuspladsen i København danner rammen om den største af i alt 34 starter, når velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby tager hul på sin 16. tur til Paris den 8. juli 2017.

250 velgørenhedsryttere og 50 hjælpere fra fem forskellige Team Rynkeby-hold starter samlet på Rådhuspladsen i København, når velgørenhedscykelholdet den 8. juli 2017 triller ud på sin otte dage lange cykeltur til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

Starten på Rådhuspladsen er den største af i alt 34 afgangsarrangementer, som Team Rynkebys 44 lokale hold afvikler i 30 byer i seks lande i forbindelse med dette års tur til Paris.

- Igennem 10 måneder har holdene arbejdet og trænet meget adskilt. Nu bliver deltagerne bragt sammen i en større flok for første gang – og det giver en helt fantastisk følelse af, at man er en del af noget større, siger Kenneth Johansen, rytter på Team Rynkeby København og en del af den arbejdsgruppe, der arrangerer afgangen i København.

- Og så skal de københavnere, der lægger vejen forbi starten den 8. juli, huske på, at den lange karavane, der triller samlet ud af København, kun er en syvendedel af, hvor stort det bliver, når samtlige 1.700 Team Rynkeby-ryttere og 450 hjælpere fra seks lande samles i Paris den 15. juli, fortsætter han.

Pige med hjernetumor holder tale
Starten afvikles på Rådhuspladsen den 8. juli fra kl. 8:30 til kl. 9:30.

Herefter kører de fem Team Rynkeby-hold (Team Rynkeby København, Østsjælland, Nordsjælland, Øresund samt debutanterne fra Team Rynkeby Island) i samlet flok til Rigshospitalet, hvor Team Rynkeby Rigshospitalet hægter sig på karavanen. Derpå går turen mod syd med fuld politieskorte.

På Rådhuspladsen sørger ’Grey Velvets’ for den musikalske underholdning. Rasmus Klump hygger om børnene, mens tv-manden og skientusiasten Thomas Uhrskov holder styr på talerækken som formiddagens konferencier.

Børnecancerfondens direktør, Marianne Nielsen, holder tale – det samme gør 15-årige Sascha Karlsen, der er i behandling for en alvorlig hjernetumor.

Desuden vil Børnelungefondens bestyrelsesformand Søren Houman komme forbi og ønske god tur og takke for de 10,4 millioner kroner, som Team Rynkeby indsamlede til børn med alvorlige lungesygdomme i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet tidligere på året.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram