<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 26-08-2019

Rekord mange ansøgere til Team Rynkeby

Rekord mange mennesker ønsker at cykle til Paris med Team Rynkeby i 2020. Det står klart, efter Team Rynkeby Fonden her til morgen lukkede for ansøgninger til velgørenhedscykelholdet.

3.230 mennesker har ansøgt om at være med, når Team Rynkeby den kommende måned sætter de hold, der næste år skal cykle til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

Antallet af ansøgere er en anelse højere end sidste år og dermed det højeste antal ansøgere til velgørenhedscykelholdet nogensinde.

Fremgangen glæder Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge.

- Jeg er utrolig glad for at se, at interessen for at være en del af Team Rynkeby er stigende internationalt. Vores ambition er, at vi skal være flere hold i flere lande de kommende år, og derfor er det vigtigt for os, at vi oplever fremgang i de lande, hvor vi ikke har været repræsenteret så længe, siger Carl Erik Dalbøge.

Færre vil (måske) få afslag
Det rekord høje antal ansøgere er dog ikke ensbetydende med, at det er blevet sværere at få plads på Team Rynkeby.

- Ansøgerne har fordelt sig mere hensigtsmæssigt i år sammenlignet med sidste år. I år har vi fået flere ansøgere i lande, hvor vi tidligere har været en smule tyndt besatte. Samtidig er der ikke den samme fremgang i de lande, hvor vi tidligere har givet mange afslag – blandt andet i Danmark. Jeg håber derfor, at vi skal give færre afslag, end det var tilfældet sidste år, siger Carl Erik Dalbøge.

Får svar 4. september
Allerede i dag går Team Rynkebys lokale holdkaptajner i gang med at læse ansøgninger, og den 4. september 2019 inden middag får alle ansøgere svar på, om de går videre i udvælgelsesprocessen.

- Vores holdkaptajner har en række krav, som de skal leve op til i udvælgelsen af holdene. Blandt andet skal de sikre en fornuftig køns- og aldersfordeling på holdene. Samtidig skal der være en god blanding af personer med forskellige job- og uddannelsesmæssige baggrunde, siger Carl Erik Dalbøge og fortsætter:

- Men først og fremmest skal holdkaptajnerne skabe nogle hold, der fungerer godt socialt sammen. Det er trods alt det vigtigste, når man skal tilbringe så mange timer sammen det kommende år, siger han.

Team Rynkeby forventer at udtage omkring 2.100 cykelryttere og 550 hjælpere til 57 lokale hold.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram