<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 24-06-2015

Rekordstor Team Rynkeby-start i Ringe

Ringe danner rammen om den største samlede start i Danmark, når Team Rynkeby påbegynder årets velgørenhedstur til Paris den 4. juli 2015 kl. 8:30.

Hele 185 ryttere og 45 hjælpere starter samlet på Torvet i Ringe, når Team Rynkeby drager ud på sin 14. tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Det gør starten i Ringe til den største samlede Team Rynkeby-start i hele Danmark målt på antallet af deltagere – og næsten dobbelt så stor som sidste års start i byen.

- Det er fantastisk for byen og de lokale butikker, at Ringe fortsat kan være epicenter for verdens største velgørenhedscykelhold. Starten på Torvet er noget helt specielt for hele byen, og vi glæder os til at sende de lokale helte af sted på behørig vis, siger Mickael Simonsen, indehaver af OUTDOOR FYN og eventkoordinator i Ringe Handelsstandsforening.

Kæmpe Ringe-hold
De 230 Team Rynkeby-deltagere kommer fra henholdsvis Team Rynkeby Odense og Team Rynkeby Ringe.

Ringe-holdet alene består af 170 deltagere, hvilket gør holdet næsten tre gange så stort som et almindeligt Team Rynkeby-hold. Det skyldes, at Rynkeby Foods som led i sine sundhedsfremmende aktiviteter har givet alle medarbejdere mulighed for at deltage på holdet.

Det tilbud har godt 110 medarbejdere sagt ja til.

1.700 rundstykker
Derfor har Mickael Simonsen og handelsstandsforeningen også sørget for at smøre ekstra mange rundstykker til starten i år.

- Vi inviterer på rundstykker og morgenkaffe, som vi plejer. Og vi har bestilt lidt mere end normalt. Der vil blandt andet være 1.700 smurte rundstykker, 210 kander kaffe og 500 liter juice. Så vi skal nok klare os, siger Mickael Simonsen.

Der er morgenmad mellem kl. 8:30 og 9:30. Rytterne sendes af sted omkring kl. 9. Mikael Kamber, nyhedsvært på TV2, vil være konferencier.

Team Rynkeby består i år af 1.400 ryttere og 350 hjælpere fordelt på 32 hold i fem lande. Turen til Paris køres fra den 4. til 10. juli 2015.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram