<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-07-2016

Så meget koster det at deltage på Team Rynkeby i 2017

Team Rynkeby Fonden har nu fastlagt priserne for at deltage som rytter og serviceperson i 2017. Se priserne her.

Priserne for at deltage på Team Rynkeby 2017 bliver identiske med 2016. Sådan lyder det fra Team Rynkeby Fonden, efter fondens aftaler med leverandører af cykel, tøj og hoteller er faldet på plads for det kommende år.

Prisen for at deltage på Team Rynkeby i 2017 er således 18.200 kroner. Prisen dækker carbon-cykel, cykeltøj, hjelm samt syv overnatninger på minimum trestjernede hoteller på turen til Paris.

Hvis man har en Team Rynkeby-racer fra tidligere år, så er prisen for at deltage 7.500 kroner, mens servicepersoner skal betale 3.600 kroner for at være en del af holdet.

- Det er naturligvis mange penge, men deltagerne får også et produkt af meget høj kvalitet. Cyklen i sig selv har en butikspris på omkring 16.000 kroner, men det skal vores deltagere naturligvis ikke betale for den, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Betales i tre rater
Rytterbetalingen deles i tre rater. Første rate, der er cyklen, skal betales 1. oktober 2016, mens tøjpakken skal betales 1. december 2016. Tredje og sidste rate, der dækker hotelpakken, skal betales senest 1. marts 2017 – det er også her, at de tilmeldte servicepersoner skal betale for deres deltagelse.

- Udover deltagerbetalingen oplyser vi kommende deltagere om, at de skal forvente ekstra udgifter på et sted mellem 3.000 og 5.000 kroner til at dække ekstra cykeludstyr, udgifter i forbindelse med træning, ekstra hotelovernatninger, færgetransport mm., siger Carl Erik Dalbøge.

Alle deltagere i alle lande skal afregne deltagerbetalingen i danske kroner – eneste undtagelse er de finske deltagere, der afregner i euro.

Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby i 2017, så skal du ansøge her: www.team-rynkeby.dk/ansøg.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram