<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 07-07-2017

Sådan bliver vejret på turen til Paris

Den tidligere Team Rynkeby-rytter og nuværende vejrvært på TV 2, Peter Tanev, fortæller her, hvordan vejret bliver under Team Rynkebys tur til Paris.

Vejrmæssigt kan det blive en lidt blandet fornøjelse, når Team Rynkeby i morgen påbegynder sin 16. tur til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

Det må være konklusionen, efter TV 2’s vejrvært – den tidligere Team Rynkeby-rytter Peter Tanev – har sendt en vejropdatering til velgørenhedscykelholdet.

- Det ser fornuftigt ud lørdag og søndag. Lørdag kommer der måske enkelte byger ned gennem Danmark, men det ser fornuftigt ud. Og det gør det sådan set også på søndag i Nordtyskland, siger Peter Tanev i videohilsenen.

Men allerede fra morgenstunden på mandag ser det mere dystert ud.

- Der kan komme en hel del regn – og det kan måske endda være med torden. Men ud på eftermiddagen kan I håbe på lidt tørvejr, siger Peter Tanev til Team Rynkeby-deltagerne.

Tirsdag, onsdag og til dels også torsdag står den fortsat på ustadigt vejr.

- Vinden vil være vestlig og nordvestlig, så med lidt held, så får I medvind, og temperaturen vil ligge på et sted mellem 15 og 20 graders varme. Så hvis man ser bort fra de byger, der kan komme, så er det faktisk okay cykelvejr, siger han.

Og det ser faktisk også ud til, at Team Rynkeby kan få en tør afslutning i Paris.

- Når vi når frem til torsdag og fredag, hvor I nærmer jer den nordlige del af Frankrig, så ser det ud til, at chancen for tørvejr ser ud til at blive bedre, men høj flot solskins- og sommervejr, det bliver det altså ikke, siger Peter Tanev og fortsætter:

- Men sidst i perioden er der måske en chance for, at der er længere mellem bygerne og bedre chance for tørvejr.

Du kan se, hvordan vejret er, når Team Rynkeby kører til Paris den 8.-15. juli. Team Rynkeby live-transmitterer nemlig hele turen til Paris på www.team-rynkeby.com/LIVE.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram