<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 20-08-2019

Sådan skriver du den gode ansøgning til Team Rynkeby

Hvis du drømmer om at deltage på Team Rynkeby den kommende sæson, er der tre ting, du bør fokusere på i din ansøgning.

Ansøgningerne til den kommende sæsons Team Rynkeby-hold begynder for alvor at tikke ind hos Team Rynkeby Fonden.

Søndag den 25. august er der ansøgningsfrist til næste års tur til Paris, og det betyder, at der snart venter de lokale Team Rynkeby-hold en stor opgave med at gennemgå de mange ansøgninger.

Ifølge Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, er der særligt tre ting, som holdkaptajnerne kigger efter, når de skal sammensætte deres hold blandt de mange ansøgere.

- Vores hold skal kunne stå på tre ben. Holdene skal både kunne cykle, samle penge ind, og så skal de kunne fungere socialt. Derfor rummer den gode ansøgning også disse tre elementer – hvad er din cykelerfaring? Hvordan kunne du forestille dig at rejse penge til den gode sag? Og hvordan viser du, at du er en holdspiller?, siger Carl Erik Dalbøge.

Skriv kort og præcist
Ifølge Carl Erik Dalbøge behøver man ikke skrive en lang ansøgning for at komme i betragtning til en plads. Tværtimod. Det vigtigste er, at man viser, at man kan bidrage positivt til holdet på de tre parametre.

- Nogle holdkaptajner skal læse 100-150 ansøgninger igennem, så hvis alle ansøgninger er meget lange, så kan det godt blive en lang aften. Med en kort og præcis ansøgning, hvor man beskriver, hvordan man kan bidrage til de tre ben, og samtidig viser at man har noget energi, så øger man sine chancer for at komme med på holdet, siger Carl Erik Dalbøge.

Mænd og kvinder, unge og gamle
Det er dog ikke kun ansøgerens motivation, som afgør, hvorvidt man får plads på det lokale Team Rynkeby-hold.

En del af projektets DNA er også, at deltagerne skal afspejle samfundet. Det betyder, at der skal være en passende fordeling af mænd og kvinder og en fornuftig aldersspredning.

- Det gør holdet mere harmonisk og sjovere at være en del af. Vi er ikke en lukket klub for midaldrende mænd, der kan cykle solen sort. Vi favner bredt og vil have alle dele af samfundet med – så længe ansøgerne med deres ansøgninger viser, at de har energi og gå-på-mod og kan bidrage positivt til holdet. Hvis det lykkes holdkaptajnerne at finde 50 personer af den kaliber på hvert hold, så er der lagt op til endnu et fantastisk Team Rynkeby-år, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du vil være med på Team Rynkeby i den kommende sæson, så skal du skrive din korte og præcise ansøgning på Team Rynkebys website senest den 25. august 2019.

Tour de Paris 2019: 0. etape (prolog) 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram