Sidste chance hvis din skole skal løbe for lungesyge børn
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 15-02-2020

Sidste chance hvis din skole skal løbe for lungesyge børn

Tirsdag den 18. februar er det sidste chance for at tilmelde sig Team Rynkeby Skoleløbet 2020. Indtil videre er godt 80.000 skoleelever fra 260 danske skoler tilmeldt.

Det tegner til at blive endnu en stor løbefest, når Team Rynkeby Skoleløbet afvikles på skoler i hele landet den 3. april 2020 – fredagen før påskeferien.

Indtil videre er godt 80.000 elever fra 260 danske skoler tilmeldt løbet, der afvikles under mantraet ’børn løber for børn’.

Udover at eleverne skal løbe en masse omgange, har de også mulighed for at samle penge ind til Børnelungefonden ved at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende. Elevernes sponsorer giver et lille bidrag per omgang, eleven løber, hvilket giver eleverne et ekstra incitament til at løbe så langt, de kan, forklarer Sune Gren, skoleløbsansvarlig hos Team Rynkeby Fonden.

- Løbet er skabt sådan, at hver eneste omgang bliver vigtig for børnene. De ved, at hvis de giver den en ekstra skalle og løber en ekstra omgang, har det betydning for de lungesyge børn. Det giver sådan en fin stemning, hvor børnene kan gå på påskeferie velvidende, at de ikke blot har gjort noget godt for sig selv, men også for de børn, som Børnelungefonden hjælper, siger han.

Kræver få ressourcer
Det er gratis for skolerne at deltage i løbet, og Team Rynkeby leverer de materialer, som skolerne har brug for i forbindelse med løbet. Team Rynkeby opretter desuden et unikt MobilePay-nummer til hver enkelt skole, så skolen kan følge med i, hvor meget der bliver indsamlet til Børnelungefonden lokalt.

Artiklen fortsætter under annoncen...

- Vi forsøger at gøre det så let som muligt for skolerne at deltage i løbet. Skolerne skal ikke foretage sig meget andet end at afsætte et par timer den sidste fredag inden ferien, og så giver resten næsten sig selv, siger Sune Gren, der selv arbejder som afdelingsleder på en skole og derfor kender dagligdagen i skoleverdenen ud og ind.

Sidste chance
Hvis din skole skal være med i årets Team Rynkeby Skoleløbet, skal du dog ikke vente alt for længe.

Tirsdag den 18. februar 2020 er det sidste frist for at tilmelde sig løbet.

- Vi håber, at rigtig mange skoler har lyst til at være med igen i år. Det er en stor oplevelse for børnene at være en del af en stor begivenhed, hvor de virkelig oplever, at de er med til at gøre en forskel for andre børn, siger Sune Gren.

Sidste år deltog 94.000 skoleelever fra 305 danske skoler i Team Rynkeby Skoleløbet. Sammen indsamlede de 6,4 mio. kroner, som netop er uddelt til forskning. Hvis du har lyst til at være en del af løbet, kan du tilmelde din skole her.

Se alle de tilmeldte skoler:

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram