Skab den rette vinderkultur med Erik Østenkjær
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Odense - 25-01-2014

Skab den rette vinderkultur med Erik Østenkjær

Team Rynkeby Odense afholder foredrag med Erik Østenkjær, der handler om at skabe den rette vinderkultur. Foredraget er den 5. marts 2014.

”For at skabe den rette vinderkultur er det en forudsætning, at man kan skabe mennesker, som har viljen”. Sådan lyder optakten til det foredrag, Erik Østenkjær afholder til fordel for Team Rynkeby Odenses indsamling til Børnecancerfonden.

Foredraget finder sted på Best Western Nyborg Strand den 5. marts 2014 kl. 19.

Erik Østenkjær er Dipl.Psych. MFCC og har været coach og sparringspartner for eliteudøvere indenfor 27 sportsgrene i 21 lande. Erik har ligeledes været mentaltræner for en lang række personligheder inden for showbranchen, samt for en række ledere og topsælgere.

I forbindelse med foredraget deler Erik Østenkjær sine idéer til, hvordan en vinder- og præstationskultur skabes, udvikles og fastholdes.

Med erfaringer og historier samt den nyest forskning inden for området vil der blive serveret konkrete løsninger, der kan bruges af alle, som har viljen.

Billetter kan købes på fyensbilletten.dk og koster 215 kr. ekskl. gebyr. Hele billetprisen donerer Team Rynkeby Odense ubeskåret til Børnecancerfonden.

Klik på billedet for at downloade plakaten som PDF (1.327 KB)

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram