Slangerup kører penge ind til børn med kræft
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR København - 29-04-2015

Slangerup kører penge ind til børn med kræft

Team Rynkeby København gentager sidste års succes og arrangerer gadeløb for hele familien til fordel for Børnecancerfonden i Slangerup den 28. maj 2015.

Alle kan deltage, når Team Rynkeby København arrangerer 'Tour de Slangerup' til fordel for Børnecancerfonden den 28. maj 2015 kl. 18.

Løbet køres over én time, og deltagerne kan vælge at køre en familierute eller en hurtigrute.

Ruterne køres på rundstrækninger på henholdsvis 1,5 og 3 km med start og mål på Rådhuspladsen i Slangerup. Løbet handler om at køre så mange omgange som muligt.

- Det er et velgørenhedsløb med sikkerheden i højsædet. Rytterne deltager på eget ansvar og skal følge færdselsloven – desuden henstiller vi til, at alle ryttere bærer cykelhjelm, siger Rikke Bertelsen, der er rytter på Team Rynkeby København, tidligere præst i Slangerup og en af initiativtagerne til løbet.

Alle penge går ubeskåret til Børnecancerfonden
Det koster 100 kr. pr. rytter af deltage i 'Tour de Slangerup' – virksomheder kan stille med et hold for 1.000 kr. pr. hold samt 100 kr. pr. rytter.

Hele deltagerbetalingen går ubeskåret til Børnecancerfonden via Team Rynkeby København – og blandt alle deltagere trækkes der lod om en flot cykel.

- Rytterne har mulighed for at samle endnu flere penge ind til Børnecancerfonden ved at finde én eller flere sponsorer, som støtter med et beløb pr. kilometer, den enkelte rytter kører. Jo flere sponsorer – jo flere penge går der til Børnecancerfonden, siger Rikke Bertelsen.

Tilmeld dig følgende steder:

Tilmelding og betaling af deltagergebyr kan ske følgende steder i Slangerup:

SuperBrugsen, Københavnsvej 5
Cykel X-Perten, Kongensgade 11
Handelsbanken, Kongensgade 10A

Deltagernumre bliver udleveret fra kl. 17 på løbsdagen. Udlevering foregår ved startstedet.

 

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram