<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Trekanten - 20-03-2014

Team Rynkeby arrangerer cykelløb i Trekantsområdet

Team Rynkeby Trekanten gentager sidste års succes og arrangerer cykelløbet ASTRAL Tour de Trekanten den 8. juni 2014.

Med over 400 deltagere og et overskud på 100.000 kr. i 2013 blev cykelløbet ASTRAL Tour de Trekanten præcis den succes, som arrangøren Team Rynkeby Trekanten havde håbet på.

Derfor gentager velgørenhedscykelholdet successen og arrangerer anden udgave af ASTRAL Tour de Trekanten søndag den 8. juni 2014.

Cykelløbet, der har til formål at rejse penge til Børnecancerfonden, består af tre distancer på henholdsvis 35 km, 75 km og 130 km. Alle tre distancer starter og slutter i landsbyen Smidstrup, der ligger centralt i Trekantsområdet midt mellem Vejle, Fredericia og Kolding.

Ruterne bringer deltagerne igennem noget af områdets smukkeste natur og er tilrettelagt, så sværhedsgraden favner alle niveauer.

- Den korte rute kan køres af de fleste, mens den mellemste rute er lidt mere udfordrende. Den lange rute er på over 1.100 højdemeter og vil være en god motionsudfordring for alle motionscykelryttere, siger Martin Nielsen, rytter på Team Rynkeby Trekanten og hovedarkitekten bag ASTRAL Tour de Trekanten.

ASTRAL gentager hovedsponsorat
ASTRAL BIKING, der fabrikerer cykeltøj, har for andet år i træk valgt at tegne navnesponsoratet på Tour de Trekanten, og sammen med en række andre sponsorers bidrag betyder det, at alle omkostninger til afviklingen af løbet er dækket.

Dermed kan Team Rynkeby Trekanten sende hele deltagerbetalingen på henholdsvis 75, 150 og 200 kr. ubeskåret videre til Børnecancerfonden.

Den tidligere professionelle cykelryttere, Rolf Sørensen, som er medejer af ASTRAL BIKING, glæder sig over at kunne være med til at bidrage til cykelløbet.

- Jeg er stolt over, at ASTRAL kan være med til at bidrage til et projekt, der både støtter kampen mod børnekræft og samtidig er med til at give motionscyklingen mere synlighed og på den måde også være med til at udbrede en sundere livsstil, siger Rolf Sørensen.

Du kan tilmelde dig ASTRAL Tour de Trekanten her.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram